Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -ubytování ve dvou, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích vybavených vlastním sociálním zařízením a TV -domácí kuchyně -možnost využití volejbalového hřiště, ohniště, parkoviště.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -stravování v okolních restauracích -možnost ubytování pro firmy -bezbarierový přístup pro tělesně postižené.

Penzion: -ubytování -stravování. Kurzy jízdy na koních.

Penzion: -ubytování -prostorné a moderně zařízené apartmány pro 1 až 3 osoby s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením rádiem, tv, kuchyňským koutem a chladničkou -zdarma samostatné vyhrazené parkovací stání přímo v areálu nebo garáž k pronájmu.

Penzion: -ubytování (kapacita 36 lůžek) -restaurace -cykloturistické stezky -běžecké tratě a sjezdovky.

Rodinný penzion: -ubytování (26 lůžek a 6 přistýlek) -restaurace -cyklotrasy, běžecké stopy.

Ubytování: - kapacita 20 lůžek - sprcha, WC společné - společenská místnost s TV - bezbariérový přístup - 4 lůžkový apartmán - v areálu budovy solárium, fitness, squash.

Ubytování: -2 až 4 lůžkové pokoje.

Penzion: -ubytování v rodinném penzionu -7 apartmánů s příslušenstvím.

Penzion: -ubytování -jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, apartmán -parkoviště.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Ubytovací zařízení pro cyklisty, turisty a lyžaře. Složení pokojů: -celková kapacita 24 osob: -3x čtyřlůžkový apartmán s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením -pokoje - 1x dvoulůžkový, 2x třílůžkový a 1x čtyřlůžkový. Vybavení pokojů: -TV, WiFi.

Penzion: -klidné ubytování -vyhlášená kuchyně -cykloturistika, psí spřežení -dětské hřiště.

Ubytování: -v soukromí ve 2 pokojích se společenskou místností, kuchyňkou a sociálním zařízením -možnost půjčení kol -posezení na terase.