Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Ubytování v apartmánech - 4, 6 a 8 lůžkové apartmány. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s lednicí, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Za poplatek lze zapůjčit TV na pokoj. 1 apartmá bezbariérové, pro tělesně postižené.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Ubytování v samostatném domě pro 9 osob. Kapacita-2 samostatné pokoje a kuchyňka. Každý pokoj má barevnou televizi, telefon, koupelnu s WC a sprchou. Společná kuchyňka vybavená nádobím a zahradní terasa. Garáž dohodou.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - nově rekonstruovaný penzion s velkou zahradou - venkovní posezení v pergole - klidné prostředí ve vilové čtvrti - možnost parkování - vhodnější pro firmy.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

Pyramida Broumov zahrnuje penzion, myčku vozidel a reality. Pro ubytování nabízí: 2lůžkový apartmán s přistýlkou, kuchyní, balkonem a sociálním zařízením. Half floor (2 dvojlůžkové a 1 třílůžkový pokoj se společným sociálním zařízením a kuchyňkou, společenská místnost, terasa). 3 dvojlůžkové a 4 třílůžkové pokoje se společným sociálním ...

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Náš malý rodinný penzion Podveský mlýn se nachází v klidném prostředí s rybníčkem a nabízí komfortní ubytování v osmi pokojích. Maximální kapacita penzionu je 29 lůžek. K dispozici je lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, kolárna, parkoviště a zdarma bezdrátové připojení k internetu. Součástí penzionu je také restaurace, která ...

Chata s kapacitou 18 osob poskytuje prostorné 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, TV a vysokorychlostní internet. K dispozici je společenská místnost. V suterénu chaty lze využít uzamykatelnou lyžárnu a kolárnu. Venku je ohniště, zahradní posezení a velká okrasná zahrada.

Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Penzion, ubytování: - kapacita 15 lůžek (5 dvoulůžkových pokojů, 2 přistýlky) - pokoje jsou vybaveny koupelna s WC, telefon, televizor (TV), satelit, lednice. Sportovní vyžití: - lyžařský vlek, běh na lyžích - tenis - cykloturistika, turistika - paragliding. Půjčování, půjčovna pro ubytované hosty: - horská kola - ...

Ubytování v 17 zrekonstruovaných moderních pokojích v Ostravě. Okolí penzionu je chráněno kamerovým systémem, penzion má vlastní parkoviště se vstupem na kartu, Úschova cenností na recepci do trezoru. Možnost masáží. Součástí objektu je i kavárna Snídaně formou švédských stolů.

Ubytování v apartmánech v rodinném domě nedaleko Opavy a Ostravy.

Ubytování v soukromí v nádherném prostředí lázeňského městečka Karlovy Studánky. V objektu se nachází 6 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky. Hosté mají k dispozici úschovnu kol, lyží a kočárků.

Apartmány, vinný sklep, bar, posezení na zahrádce v centru Mikulova. Naše apartmány jsou dogs friendly.

Pension Čížek: - ubytování v pěti komfortně vybavených apartmánech. Z toho tři apartmány v klidné zahradní části.

Nabízíme ubytování v hájence s kapacitou 33 lůžek. K dispozici je plně vybavená kuchyň, denní místnost a bazén. Ideální k pořádání svateb, narozenin, firemních akcí, worshopů i turistických pobytů.

Ubytování v apartmánech U koloběžky. Součástí apartmánu je i úschovna kol, kočárků, lyží apod. Apartmány mají výhled do zahrady nebo na náměstí, každý apartmán je vybaven vlastní kuchyní a koupelnou. Provoz půjčovny koloběžek.