Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování - plně vybavený apartmán kapacita 12 lůžek

Ubytování: -penzion -dvojlůžkové pokoje, apartmány -možnost online rezervace -rozvoz jídel

U Šillerů Restaurace. -teplá jídla po celý den -salónek pro 40 osob -večírky, svatby, školení apod.

Penzion u Zedníků poskytuje ubytování: -penzion *** je umístěn v chatařské rekreační oblasti Drahanské vysočiny -4 dvoulůžkové pokoje -sociální zařízení, , minibar, , možnost přistýlky -cena 1000, -Kč/pokoj Restaurace: -kapacita 35 míst -myslivecký salonek kapacita 20 míst -možnost pořádat rauty, školení, svatby a ...

Penzion Klárka: - celoroční ubytování, - kapacita - 10 pokojů (35 lůžek), - restaurace, - venkovní posezení,

Soukromá biofarma, ekozemědělství. Chov: -masný skot, ovce. Ubytování na farmě.

Ubytování: - kapacita 40 osob - pokoje 1, 2, 3, 4 a 5 lůžkové - parkoviště - zvířata povolena (pes, kočka) - restaurace - salonek.

Ubytování poskytuje Turistická chata Olšanka: Olšanka - hlavní budova: - kapacita 40 osob - pokoje 2 až 8 lůžek. Apartmány - kapacita 20 osob. Chatky - kapacita 100 osob.

Hotel, penzion s celoročním ubytováním v CHKO nedaleko Jihlavy na Českomoravské vrchovině - Čeřínek. Služby: -ubytování, stravování, restaurace -kapacita 52 lůžek -na každém pokoji balkon, sociální zařízení společné pro 2 pokoje -pro skupiny dětí (školy v přírodě, letní kurzy apod.) -svatby, promoce, recepce, ...

Penzion: -ubytování Dvoulůžkový pokoj (celý pokoj) 700 Kč/noc Třílůžkový pokoj (celý pokoj) 700 Kč/noc Čtyřlůžkový pokoj (celý pokoj) 1 000 Kč/noc Při delším ubytování poskytujeme slevy. Snídaně pro ubytované dle výběru v hodnotě cca 50 Kč/osoba Úschova kol: pro ubytované cyklisty zdarma v uzamykatelném přístřešku pro ...

Pension Nikol poskytuje ubytování: - rodinný penzion - kapacita 20 lůžek - na každém pokoji sociální zařízení - bar s výčepem - domácí kuchyně - venkovní posezení na terase - parkování u objektu.

Penzion, restaurace, hostinec. Celková kapacita 21 lůžek. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, vanou nebo sprchovým koutem. Restaurace: - snídaně, obědy, večeře.

Penzion U Kupků: - 1 x 1-lůžkový pokoj, 2 x 2-lůžkový pokoj - 2 x 3-lůžkový pokoj - 2 x 5-lůžkový pokoj - turistická ubytovna - 1 x 22 lůžek. Celková kapacita 43 lůžek (autobus). Vybavení: kuchyňky, sociální zařízení + sprchy.

Penzion Přerovka poskytuje ubytování: - 45 míst - sociální zařízení společné na patře - vlastní kuchyň s jídelnou a společenskou místností.

Penzion: - ubytování, kapacita 35 lůžek - společné sociální zařízení - parkování v místě - koupaliště - dětské hřiště - lyžařské vleky - jízdy na koních - rybaření - cyklostezky. Restaurace: - nonstop - kapacita 70 osob - snídaně, obědy, večeře. Vinotéka.

Restaurace a penzion Formanka. Ubytování: -penzion -provoz celoročně -pokoje 7 -kapacita 24 míst -na pokojích WC a sprchový kout, tv, wifi Restaurace, vinárna: -kapacita 70 míst -bowling -možnost pořádat rauty, oslavy atd.

Penzion u Antoníčka je rodinný penzion: - kapacita 11 lůžek na šesti pokojích se sociálním zařízením a klimatizací - možnost snídaně formou bufetového stolu.

Ubytování v soukromí: -rodinný domek -samostatný apratmán-5 lůžek s možností 2 přistýlky -cena 200, -Kč osoba/den -stání pro auto.

Pepova bouda s.r.o. nabízí: -penzion hotelového typu s celoročním ubytováním: -kapacita 50 lůžek ve 14 pokojích. Restaurace s barem a dětským koutkem.