Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Rezervační systém pro hotely a penziony. Ubytování, Penzionu v Kapli.

Restaurace, penzion: -minutková, hotová jídla -týdenní menu -možnost pořádání společenských akcí -rozvoz obědů.

Rekreační středisko Teslana provozuje penzion: - nabídka ubytování ve 3 až 5 lůžkových pokojích s možností využití vybavené kuchyňky - celková ubytovací kapacita je 18-23 osob - v areálu penzionu je zatravněná plocha s volejbalovým hřištěm.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Penzion U Jelínka Vám zařídí ubytování: - celková kapacita 16 lůžek - na všech pokojích sociální zařízení, TV+SAT, připojení k internetu - zvířata povolena. Restaurace: - kapacita 126 míst - venkovní zahrádka - vlastní parkoviště.

Ubytování v soukromí: -celoročně -2 lůžkový pokoj s vlastním příslušenstvím -250 - 350, -Kč osoba/noc. - děti do 5 let zdarma - možnost přistýlky

vedeno na Jaroslav Příhoda Penzion Pod kaplí. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 10 pokojích.

Penzion - 2 a 3 lůžkové pokoje - sociální zařízení - TV - přípojka na internet - parkování před domem - cyklostezky - turistika. Restaurace.

Datum zániku:01.10.2012 Služby: -ubytování v rodinném domku, privat -kapacita 8 lůžek, 3 pokoje -2x dvoulůžkový -1x čtyřlůžkový -k dispozici plně vybavená kuchyň a koupelna, lednice, TV**, telefon, společné sociální zařízení -cena za lůžko Kč 150, - (při ubytování pouze na jednu noc je cena Kč 250, -).

Pension SPORT poskytuje ubytování: - rodinný penzion ve stylu alpských staveb - celoroční provoz - vlastní rehabilitační zařízení - jídelna, která slouží i jako kulturní místnost s televizí a satelitem. Rehabilitace.

Penzion, ubytování: -2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou -samostatný vchod -kuchyňský kout -společné příslušenství.

Ukončení provozování dne:30.06.2008 Ubytování, penzion: -4 čtyřlůžkové (16 lůžek), na pokoji umyvadlo, sprcha, WC** na patře, TV** na každém pokoji -restaurace 60 míst, vinárna 20 míst, zahradní restaurace 30 míst -možnost ubytování se psem -parkoviště před objektem -celoroční provoz (v létě koupání rybník 0, 5km, v ...

Josef Bár zajišťuje ubytování v soukromí - 2 apartmány/8 - 10 lůžek

-Poskytování technických služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ubytování: - 27 lůžek - 200 - 250 Kč/noc.

Penzion Blatiny. Ubytování (penzion v provozu jen v letní sezóně květen-září.

Penzion Pohoda poskytuje ubytování: - penzion - 50 lůžek (8/2, 4/3, 4/4, 2/3) - na pokojích sociální zařízení, televize - parkoviště pro osobní automobily - wi-fi.