Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
přerušeno od 24.11.2014 do 31.12.2020. Ubytování v penzionu. Celkem 16 lůžek, k dispozici kuchyňka, společenská místnost, televize, wifi připojení.

Ubytování v rodinném domě se zahradou. -3+1, kapacita 10 lůžek -kuchyň -2x WC, 1x sprcha, 1x vana -možnost stravování nebo vlastní vaření -gril na zahradě -koupání bazén v místě, rybník 500 metrů.

Penzion Marie: -ubytování (rodinný penzion + zahrada) 1x dvojlůžkový pokoj 2x třílůžkový pokoj 1 kuchyně 2 koupelny, 2 WC možnost stravování společenská místnost pro 16 osob TV + satelit parkování v objektu bazén smluvní ceny výběh pro psa 1 garáž. Možný pronájem chat a chalup v okolí Mohelské a Dalešické ...

ReRestaurace a Penzion Pod javorem poskytuje pohostinské a ubytovací služby. Restaurace: - kapacita 50 míst - letní terasa pro 35 osob - bowling - pizzerie. Ubytování: - penzion - apartmán 2+2 - 450 Kč/noc.

Ubytování: -horský penzion -pokoje 2-4 lůžkové s umyvadlem a teplou vodou -sociální zařízení je na patře -3 apartmány s vlastním sociálním zařízením a televizí -celková kapacita 70 lůžek -restaurace s terasou, barem a krbem -ohniště s posezením -stolní tenis, hřiště na volejbal, venkovní bazén -parkoviště u penzionu ...

Rodinný penzion Pod hájem zajišťuje: -celoroční ubytování -kapacita 21 lůžek -cena lůžka od 300, -Kč -restaurace s terasou 60 míst -vinárna - 40 míst -možnost pořádat oslavy, rauty, narozeniny, večírky atd.

Realitní služby. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - vypracování veškerých kupních smluv - právní zastoupení a poradenství pro klienty. Stavební firma. Stavební práce. Úpravy terénu. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - ...

Hotel U Dómu nabízí ubytování: - pension *** - pokoje: 18 lůžek - 6 apartmá-1/4, 3/3, 1/2 - hotel nemá restauraci, možnost snídaní - hlídané parkoviště v uzavřeném dvoře.

-výroba a opravy lékařských přístrojů a nástrojů a zdravotnických potřeb -Správa a údržba nemovitostí -ubytovací služby

Ubytování v soukromí. Mandlování a praní prádla.

Penzion: - ubytování. Restaurace. Půjčovna horských kol, stolní tenis. Jízdy na koních: - tel.: 603878347.

Penzion u Krále Služby: -ubytování -penzion.

Penzion Kubíček poskytuje ubytování: - kapacita 14 osob - 9 pokojů (4/1, 4/2, 1/3) - na pokojích WC, sprcha, TV+Sat, wi-fi - cena se snídaní - slevy na SENIOR PASY - slevy na ubytování PÁ - NE Restaurace pro snídaně 06.30 - 09.00. Bezplatné parkování v areálu na uzavřeném parkovišti. Vzdálenost od centra cca 10 minut chůze.

Ubytování v apartmánech, které jsou vybavené kuchyní s jídelním koutem, koupelnou, obývacím pokojem a TV. Zahradní posezení s krbem a udírnou. Stolní fotbal, kuželky, kulečník . Bazén

Služby: -ubytování -restaurace -minutková kuchyně -pension -2 salonky 15, 35 míst -firemní večírky -stužkovací večírky -letní terasa -steak house.

Penzion. Ubytování. -kapacita -2x třílůžkový pokoj s kuchyňskými kouty včetně kompletní výbavy Příslušenství: -vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a předsíň. -1x třílůžkový pokoj Příslušenství: -samostatná kompletně vybavená kuchyň, koupelna s vanou, WC, předsíň -1x čtyřlůžkový apartmán kompletně ...

Ubytování: - rodinný penzion - celková kapacita 12 osob - 4 pokoje - dvoulůžkový, čtyřlůžkový a dva třílůžkové - ke každému pokoji toaleta a sprcha - společná plně vybavená kuchyňka - společenská místnost .

Restaurace a penzion U zámecké zahrady poskytuje: - bytování - restauraci a pizzerii - diskotéku Music Bar Factory

Ubytování: - penzion - pokoje 1-4 lůžkové, 3 apartmány - kapacita 65 míst - sociální zařízení na patře pro všechny pokoje - restaurace - salonek pro 20-30 osob.

Apartmá Penzion Relax nabízí ubytování v soukromí.

Pension Kaňák poskytuje ubytování: - kapacita - 3 pokoje, sprchový kout, kuchyňka, televize, lednička, WIFI, vlastní topení, WC - cena od 300 - 400 Kč, 1 osoba/noc

Pohostinství: - restaurace. Ubytování: - penzion.