Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: -ubytování ve 2 nebo 3 lůžkových pokojích s příslušenstvím.

Nabídka ubytování v soukromí s kapacitou 10 lůžek. Blízké okolí nabízí koupání v Máchově jezeře, různé kulturní akce a poznávací výlety do přírody.

Penzion. Ubytování: - pokoje - apartmány - chatky. Restaurace, letní terasa: - možnost pořádání rodinných oslav. Aktivní dovolená: - turistika - cykloturistika - jízda na koni - tenisové kurty - lyžování - sjezdovky, běžecké tretě.

Penzion - 1 apartmán samostatná koupelna a WC - 3 dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením. Hostinec - zahrádka - možnost parkování - možnost pořádání společenských akcí.

Penzion - kapacita 35 lůžek

Penzion U JANY je umístěn v centru města SOKOLOV. Poskytujeme ubytování jednotlivcům, skupinám i organizacím. Při dlouhodobém ubytování poskytujeme výrazné slevy.

Penzion - 5 dvoulůžkových pokojů - parkování na pozemku - zahrada s posezením

Penzion - kapacita 4 místa - snídaně - internet

- - ubytování v apartmánech s vlastní kuchyňkou, sociálním zařízením a balkonem

Penzion, ubytovna: -ubytování pro 10 osob.

Penzion - kapacita 28 lůžek 9 pokojů - parkoviště - restaurace.

Penzion: -ubytování v centru Stříbra -restaurant s luxusní kuchyní -vinárna -WIFI FREE -nové pokoje vybavené WC, sprcha, vana, TV -apartmány Rodinný pivovar

Ubytování v soukromí - kapacita 14 lůžek

- penzion - pohistinství - restaurace - ubytování N A B Í Z Í M E : - ubytování v apartmánech - ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích