Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion U Cimbury je penzion s celoročním ubytováním: - 2x dvoulůžkový pokoj - 2x třílůžkový pokoj.

Jiří Vyhlídal pronajímá penzion v Nové Vsi v okrese Olomouc: - čtyři dvou až čtyř lůžkové a dva apartmány, - všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - sprchou, WC a umyvadlem, - k dispozici TV+SAT a Wi-Fi, - dvě společenské místnosti a rozlehlá zahrada.

Penzion Zálesí poskytuje ubytování.

Ubytování Lipanka: - 7 pokojů, 28 lůžek - bezbariérový výtah, toaleta a sprcha - ohniště, venkovní posezení - školení, kurzy, vzdělávací pobyty - 1x apartmán - herna, pískoviště pro děti.

Ubytování - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené sociálním zařízením, LCD televizí a připojením k internetu - 1 apartmán vybavené ložnicí, kuchyní a klimatizovaným obývacím pokojemrestaurace - nekuřácké prostředí Fitness centrum Sauna - bazén - whirpool Tenis - 6 venkovních antukových tenisových ...

Bohumil Cempírek se zaměřuje na výrobu plastových a pryžových výrobků a hostinskou činnost.

Penzion - nekuřácká hospůdka - možnost ubytování v podkrovních pokojích - připojení k internetu.

Penzion u Horáků poskytuje ubytování v okolí horského města Jesenk.

Penzion G *** je penzion s celoročním ubytováním v centru města. Složení pokojů (26 osob): -4x jednolůžkový -3x dvoulůžkový -4x třílůžkový -1x čtyřlůžkový. Vybavení pokojů: -sociální zařízení, TV, wi-fi, kuchyňský kout, telefon Možnost snídaní v penzionu.

VALUMA, s.r.o. nabízí ubytování v penzionu v Prostějově s vlastním parkovištěm.

Penzion TERASA nabízí ubytování: - 8 pokojů 6/2, 2/4 - kompletně vybaveno - restaurace

Společnost PM NETWORKING s.r.o. poskytuje ubytování v penzionu: - kapacita 14 lůžek - sociální zařízení v každém pokoji - v patře a v přízemí kuchyň - společenská místnost - garáž - venkovní posezení

Penzion Floriánek poskytuje ubytovací služby.

Penzion Petry Svobody poskytuje: - dvoulůžkové a šestilůžkové pokoje - dvoupokojový apartmán s vířivou vanou

Penzion a Restaurace Na Kovárně poskytuje ubytování v penzionu.

Jana Klemešová: -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Hostinská činnost

Ubytování. Vybavení: -zařízená kuchyňská linka -lednice -mikrovlnka, -koupelna -LCD televize, SAT, rádio -WiFi internet -možnost regulace topení -infrasauna, masážní křeslo -zahrada s biotopem -parkování pod okny aj.

Svatopluk Klein poskytuje ubytovací služby.

Penzion Rejvíz poskytuje ubytování - 100 lůžek včetně sociálního zařízení. K dispozici restaurace.

Společnost Personal Placement Services s.r.o. poskytuje: Restauraci: -kapacita 70 míst -sezónní posezení v zahradní restauraci. Ubytování: -penzion. Herna Cesar.

Pension Residence nabízí ubytování: -pension *** -nadstandardní evropský styl -pokoje-1 apartmán, 10/1, 16/2 -salonek pro školení, svatby, oslavy, rauty, kapacita 70 osob -kuželna -horolezecká stěna -squash, badbinton.

RNDr. Jiří Köcher zajišťuje ubytování v penzionu.

Penzion - kapacita 23 lůžek - parkoviště - letní zahrádka - pergola s posezením - gril - venkovní krb - dětské hřiště - volejbalové a nohejbalové hřiště - stolní tenis - ruské kuželky - udírna Myslivecká a valašská restaurace - kapacita 56 míst - možnost pořádání rodinných oslav, ...

Jiří Spurný provozuje rodinný penzion - kapacita 10 pokojů a 20 lůžek - snídaně dle dohody