Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, penzion: kapacita 45lůžek. -1x dvoulůžkový pokoj Restaurace: -kapacita 45 míst -letní terasa s grilem kapacita 30 míst, terasa s bazénem 36 míst. Vinárna. Vinný sklep. Vinařství.

Penzion s vlastním vinným sklípkem se nachází v jedné z významných vinařských obcí na Moravě, Dolních Dunajovicích, s nádherným výhledem na CHKO Pálava, v blízkosti města Mikulov a vodní nádrže Nové Mlýny. Penzion nabízí ubytování v klidném prostředí.

Penzion, ubytování v soukromí - přímo nad sklepním hospodářstvím Vinařství Šoman -16 lůžek-4x4, penzion, pohostinství. - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV. K dispozici je společná kuchyň plně vybavená el. spotřebiči. Úschova kol je možná ve dvoře. Pro sportovní vyžití je možnost k pronajmutí tenisových kurtů a ...

Výzkumná vinařská stanice. Šlechtění vinné révy. Vinný sklep se nachází 15 metrů od penzionu. Kapacita posezení je 46 míst Degustace sudových mladých vín, degustace archivních vín, posezení u cimbálu, nebo harmoniky. Občerstvení Vám zajistíme buď formou teplých večeří nebo rautu. Ubytování, penzion, pension. Kapacita 25 lůžek: -1x4 ...

VINAŘSTVÍ OBELISK s.r.o. je vinařství s nabídkou služeb: - degustace vín - ubytování - nabídka vín na eshopu

Víno Štěpánek s.r.o. poskytuje ubytování, provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy jakostních vín.

Mgr. Pavla Kopečná Hrušková provozuje penzion na jižní Moravě s možností degustací vín.

Služby: - restaurace - penzion. Vinařství U Šťastných.

Pohostinství: - bar, restaurace pro 25 osob. Kategorie ubytování: - penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 5x dvoulůžkový, 3x třílužkový a 1x čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením.

Stavební firma: -rekonstrukce,stavby,nástavby,vestavby. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice -zemní práce.

Vinařství Hulata. -výroba vín -prodej vín -e-shop -vinný bar -ubytování.

Ing. Petr Chaloupka provozuje penzion ve vinařské oblasti s venkovním posezením a bazéném.

Rodinné vinařství Skoupil provozuje: - penzion s restaurací - vinařství, vinotéka - prodej vín - svatby a firemní akce

Vinný sklep, sklípek, penzion. Vinárna -posezení kapacita 60 osob -prostor na tancování -na přání cimbálová muzika a taneční „Slovácký krůžek Ubytování -kapacita až 60 osob -2-3 lůžkový pokoj -1x pokoj pro tělesně handicapované osoby

Ubytování na jižní Moravě - apartmány.

Jaroslav Šlichta provozuje vinařství, vinné sklepy a poskytuje stylové ubytování.

-Občerstvení -Ochutnávka vína -Prodej vína -Doplňkové služby -Ubytování

Vinařství. Celoroční ubytování. Posezení ve vinných sklípcích s degustací pro kolektivy, zájezdy na objednávku.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

František Holešinský provozuje penzion v Krušných horách.

Penzion Šohaj Penzion je v provozu celoročně. Ubytování ve třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. K dispozici je plně zařízená kuchyň. Pro vyznavače cykloturistiky jsme zřídili úschovnu kol, s možností servisu.

Restaurace a penzion se nachází ve vinařské obci Sedlec u Mikulova za místním kostelem ve směru na Lednici. V nově zrekonstruované části se nachází nekuřácká restaurace, na kterou navazuje salonek, útulný vinný sklípek a ubytování. Ubytování. Wellness - vířivka, bazén, finská sauna.

Penzion *** (pension) Eliška. Ubytování: -3x jednolůžkový pokoj -7x dvoulůžkový pokoj -kapacita 17 lůžek -příslušenství televize, minibar, WC, sprcha, připojení k internetu Wifi -cena 450-800.- -možnost snídaně. Možnost: -jídelna/klubovna, školící místnost pro 16 osob -drobného občerstvení, alkoholické, nealkoholické -celoročně ...