Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Rodinný penzion, ubytování Beskydy v blízkosti sjezdovek.

Rodinný penzion v Beskydech. K dispozici 4 apartmány o kapacitě 16 lůžek. Restaurace pro ubytované hosty. Možnost pořádání oslav.

Penzion - ubytování: -10 osob, 4 pokoje. Restaurace - stravování Tenis - devět antukových venkovních dvorců. Inženýrská činnost.

Ubytování v penzionu. 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj, 1x apartmá. Pokoje jsou vybaveny televizí, koupelnou (vana), WC, trezor, sat. TV, lednička.

Ubytování v chatě u lesa s restaurací v srdci Jeseníků. Pronájem apartmánů. Součástí objektu je i restaurace.

Vila BOBES nabízí ubytování v malebné vesničce Podkost přímo u hradu Kost v samém srdci Českého ráje. V této nově zrekonstruované stylové vile z třicátých let Vám nabízíme k pronájmu dva apartmány. Vila BOBES je umístěna uprostřed rozlehlé zahrady, která je hostům k dispozici. Z apartmánů je krásný výhled na hrad Kost. Z obou apartmánů je ...

Penzion Telč No. 20 se nachází přímo v historickém centru města Telč - na náměstí Zachariáše z Hradce, které je považováno za jedno z nejkrásnějších a je chráněno organizací UNESCO. Od roku 2007 naleznete v nově rekonstruovaném v historickém domě z 15. století útulný rodinný penzion, který vás zaujme svou přívětivou a klidnou atmosférou. Z ...

MUDr. Milan Poláček poskytuje ubytování ve 2 apartmánech 3+kk s vlastním sociálním zařízením v Mikulově.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Ubytování, penzion : -celoroční ubytování -rodinná dovolená -trojlůžkové, dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje. Celoročně je k dispozici 10 lůžek, v době prázdnin pak kapacita 70 lůžek. Možnost využít kuchyňské vybavení a společnou jídelnu. V areálu je zajištěno i parkování automobilů. Úschova kol. Ve všech pokojích je možné využít ...

Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzion - ubytování: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a TV - kapacita - čtrnáct lůžek - společná, plně vybavená kuchyňka - společenská místnost s krbovými kamny - místnost na ukládání kol a lyží.

Pronájem, doprava, montáž i demontáž lešení: - trubkové - rámové SGB. Levné ubytování ve Štramberku - v soukromí: - 10 míst k ubytování - soukromé apartmá - wifi připojení.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Pension DANA se nachází v podhorském městečku ve Vrbně pod Pradědem nedaleko lázní Karlovy Studánky a nejvyšší horou Jeseníků Praděd. Je vhodný pro rodinné dovolené, romantické i pro služební jednodenní přenocování.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.