Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - 9 míst třípokojovém apartmánu s kuchyní a sociálním zařízením - 2 třílůžkové pokoje - 1 dvoulůžkový pokoj

Stravování: -restaurace. Ubytování: -penzion. Služby: -pořádání rodinných oslav, svateb, seminářů, školení.

Penzion - k dispozici celé jedno patro v 1. podlaží - dva prostorné pokoje orientované na východ a na západ - každý pokoj má vlastní koupelnu - v každém pokoji se nachází televize se satelitním přijímačem - veliká zahrada - parkoviště - možnost turistiky

Ubytování v soukromí - kapacita 6 lůžek a 2 přistýlky

VV Penzion Ubytování Jednolůžkové a dvoulůžkové komfortně vybavené pokoje s terasou, s vlastním sociálním zařízením, Tv satelitem, WIFI internetem, k dispozici telefon a fax, v ceně pokoje snídaně, možnost využití vinného sklípku, sauny, perličkové lázně.

Ubytování Kosmetika Celkem 13 osob v šesti pokojích - 5x jedno / dvoulůžkové pokoje - 1x tří lůžkový pokoj s možností přistýlky Apartmán

Ubytování: - penzion - 14 pokojů s celkovou kapacitou 34 lůžek

Penzion *** - 1x jednolůžkový pokoj - 5x dvojlůžkový pokoj - 1 apartmán - zahrada s terasou - připojení k internetu.

Penzion - ubytování - restaurace - letní zahrádka.

Zámek. Informační centrum Regionu Poodří. Ubytování v zámku: -penzion -54 míst ve dvou, tří, čtyř a pěti lůžkových pokojích -v zámku je obřadní síň, při konání svateb zajišťujeme kompletní servis -reprezentativní prostory pro pořádání slavnostních hostin, seminářů a školení.

Penzion: - stylové ubytování ve Štramberku - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - společenská místnost - pokoje s vlastním sociálním zařízením, tv, wi-fi, varná konvice, lednice - parkoviště - vinárna.

Ubytování v soukromí v 1 třílůžkovém a 1 čtyřlůžkovém pokoji. K dispozici kuchyň, koupelna, balkon, venkovní posezení s ohništěm, WIFI připojení, parkování na uzamčeném pozemku úschovna kol.

Stravování: - restaurace-ubytovaní Sídlo firmy: - Petřvald 1-Petřvald 446.

Restaurace: - stravování - lokál-25 míst - krytá terasa s krbem-26 míst - letní zahrádka-15 míst - venkovní krytá dřevěná pergola s dubovými stoly 22 míst - dětský koutek s televizí - pořádání svateb, rodinných oslav. Ubytování: - apartmá pro 5 osob a 4 dvoulůžkové pokoje, smart tv, wi-fi, klimatizace, sociální zařízení, ve dvou ...

Penzion Balloon najdete v Horních Věstonicích na jižní Moravě na Pálavě. Kousek od penzionu se nachází Mušovská jezera (Novomlýnské nádrže) - Pasohlávky, Pálavské vrchy. Penzion Balloon nabízí v nově postavených prostorách příjemné ubytování a wellnes služby pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Vířivka, sauna, společenská místnost s dětským ...

Služby, ubytování: - penzion - restaurace

Ubytování v soukromí - možnost parkování v uzavřeném objektu.