Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - ubytování - restaurace - letní zahrádka.

Zámek. Informační centrum Regionu Poodří. Ubytování v zámku: -penzion -54 míst ve dvou, tří, čtyř a pěti lůžkových pokojích -v zámku je obřadní síň, při konání svateb zajišťujeme kompletní servis -reprezentativní prostory pro pořádání slavnostních hostin, seminářů a školení.

Penzion: - stylové ubytování ve Štramberku - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - společenská místnost - pokoje s vlastním sociálním zařízením, tv, wi-fi, varná konvice, lednice - parkoviště - vinárna.

Ubytování v soukromí v 1 třílůžkovém a 1 čtyřlůžkovém pokoji. K dispozici kuchyň, koupelna, balkon, venkovní posezení s ohništěm, WIFI připojení, parkování na uzamčeném pozemku úschovna kol.

Stravování: - restaurace-ubytovaní Sídlo firmy: - Petřvald 1-Petřvald 446.

Restaurace: - stravování - lokál-25 míst - krytá terasa s krbem-26 míst - letní zahrádka-15 míst - venkovní krytá dřevěná pergola s dubovými stoly 22 míst - dětský koutek s televizí - pořádání svateb, rodinných oslav. Ubytování: - apartmá pro 5 osob a 4 dvoulůžkové pokoje, smart tv, wi-fi, klimatizace, sociální zařízení, ve dvou ...

Služby, ubytování: - penzion - restaurace

Ubytování v soukromí - možnost parkování v uzavřeném objektu.

Ubytování. Vila ve stylu 30. let. Sedm stylových apartmánů. Venkovní terasa s krbem, možnost slunění na zahradě.

Sportovní zařízení: -kuželkářská dráha (kuželky, kuželna). Stravování: -restaurace -bar. Ubytování pro 14 lidí: -penzion -dvoulůžkový pokoj -apartmán.

Ekologická výchova, přednášky, kurzy Ubytování v soukromí

Penzion - šest 2 až 4 lůžkových pokojů se sociálním zařízením a TV - šest 1 až 2 lůžkových pokojů - WI - FI připojení - lednička - parkoviště pro hosty Restaurace - česká i zahraniční kuchyně - kapacita 50 osob - letní zahrada s dětským koutkem - salónek možnost pořádání ...

Penzion - celková kapacita 9 osob - apartmány

Věra Burianová poskytuje celoroční levné ubytování v samostatném podkrovním apartmánu, přízemním apartmánu, nebo v apartmánu v zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem s parkováním u objektu. Prostory jsou vybaveny TV/SAT a bezdrátovým internetem. Okolí Starého Města nabízí v letních a především v zimních měsících široké využití pro ...

Ubytování na jižní Moravě Penzion - Penzion v zahraničí Restaurace Vinárna, vinný sklípek Penzion v zahraničí Bořetice, Kraví hora Bořetice 484