Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby - ubytování v zrekonstruované vilce - pokoje jsou 3-4 lůžkové, sociální zařízení, kuchyně, společenská místnost, bazén.

Privátní ubytování - vybavené apartmány pro jednotlivce i skupiny v 1, 2 a 4 lůžkových pokojích s kapacitou 11 lůžek - vhodné pro studenty, ale i pro firemní pracovníky nebo turisty.

Ubytování v horské chatě v Jeseníkách v blízkosti Karlovy Studánky. Ubytování v apartmánech - celkem 12 lůžek a 8 přistýlek.

Penzion se 4 dvoulůžkovými pokoji a jendím apartmánem. Free WiFi, bezkontaktní platba PayPass. Pokoje vybavené vlastním sociálním zařízením, LCD televizí, ledničkou. 1 bezbariérový pokoj včetně WC a koupelny pro vozíčkaře, uzavřené parkoviště, vybavená kuchyně, společenská místnost.

Ubytování v penzionu v Šenově. Pokoje mají vlastní sociální zařízení. Ubytovaní mají k dispozici vlastní kuchyňku. parkování zdarma.

Ubytování: - penzion, pension. Kapacita 22 lůžek. Ubytovací prostory tvoří čtyři čtyřlůžkové a tři dvoulůžkové pokoje. V domě je vyhrazena místnost pro úschovu kol a lyží. V suterénu se nachází společenské prostory rozdělené na místnost s kulečníkem (pool i karambol), místnost s posezením (s povoleným kouřením) a místnost se sociálním ...

Ubytování: - kapacita-34míst - 9 pokojů se sprchovým koutem, 2 pokoje s vanou a 2 pokoje s vířivou masážní vanou. Penzion. Ceny pokojů: - 2 lůžkový pokoj od 300 Kč/os/noc - 3 lůžkový pokoj od 300 Kč/os/noc - 4 lůžkový pokoj od 300 Kč/os/noc - 4 lůžkový pokoj s vířivou masážní vanou od 390 Kč/os/noc - přistýlka ...

Rekreační, turistické, lyžařské středisko. Penzion: - nekuřácký objekt. Vybavení: - parkování u penzionu - ohniště s posezením - stanování - kolárna a lyžárna. Ubytování: - 2 pokoje průchozí 4 a 2 lůžka - 1 pokoj 2 lůžka - 1 pokoj 4 lůžka - na pokojích sociální zařízení. Stravování: - vlastní, samoobslužná ...

Penzion: - ubytování - 12 osob, 6 pokojů - 430.-/osoba bez snídaně - 490.-/osoba se snídaní. Restaurace - stravování: - pizza.

Kinclová s.r.o. poskytuje ve svém penzionu ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení a WIFI připojením k internetu. K dispozici je společná, plně vybavená kuchyňka, společenská místnost s krbovými kamny a místnost na ukládání kol a lyží.

Ubytování v penzionu, v centru Lednicko-valtického areálu: (9 pokojů a 3 apartmány) -4 dvoulůžkové -2 třílůžkové -2 čtyřlůžkové -1 pětilůžkový -Malý apartmán (až pro 6 osob) -Podkrovní apartmán (až pro 6 osob) -Velký apartmán (až pro 8 osob) K dispozici: -kuchyňka -společenská místnost -letní terasa -kolárna -parkování ...

Ubytování v komfortně zařízeném privátu pro jednotlivce i skupiny osob

Penzion s kapacitou 29 osob s vinným sklepem a domácím vínem - Každý pokoj má přístupnou vlastní kóji s domácím vínem ve vinném sklepě! Ubytování: - Dvoulůžkové pokoje s koupelnou, lednicí, TV a wi-fi. - Třílůžkový pokoj s koupelnou, lednicí, TV a wifi. - Čtyřlůžkový s patrovou postelí s koupelnou, lednicí, TV a wifi. - Klimatizované ...