Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -levné ubytování Jedovnice -pěkné pokoje s výhledem na rybník Olšovec a malebné okolí CHKO Moravský kras, jeskyně v místě a okolí -možnost posílení Vašeho fyzického i duševního zdraví v bazénu 9x3 m s teplou mořskou vodou -výborné prostředí pro cyklistiku, rodinné výlety, rybáře. Vybavení: -WC, sprcha, TV -2-5 lůžkové pokoje, 15 ...

Ubytování: -vinný sklep -ubytování pro 14 osob -4 pokoje -sociální zařízení -TV -wifi -venkovní posezení -gril -udírna -výroba vína -ochutnávky -degustace -cykloturistika -vlastní parkoviště. Provozovna: Mutěnice Bůdy, Přední hora 379

Stylové a moderně vybavené apartmány v malebném vinařském městečku obklopené vinohrady.

Prostory našeho penzionu umožňují pořádání firemních akcí, školení, svateb, rodinných oslav a jiných akcí. K dispozici je Vám společenská místnost o kapacitě 80 osob nebo venkovní posezení pod pergolou pro více jak 40 osob. K dispozici je vlastní výčep, zajistíme rožnění selete, zvěřinové hody, grilování nebo opékání na ohništi. Možnost lovu ...

Restaurace, ubytování, penzion: -3 nadstandartně zařízené apartmány -1x pro 4 osoby -1x pro 6 osob -1x pro 8 osob -vlastní sociální zařízení -zařízená kuchyně -TV -dětský areál.

ZAHRÁDKA U KULKY: Fly club Kyjov. Herna, bar, sázková kancelář: -špičkové automaty, jackpot, soutěže o hodnotné ceny -hrábě na peníze -kulečník, jukebox, karaoke -příjemná zábava i ceny. Další provozovna: herna Hodonín, Národní třída.

Ubytování: -3 x 3 lůžkové, 2 x 2 lůžkové pokoje -vybavení - televize, sociální zařízení, možnost připojení wifi -možnost rezervace -snídaně. Relaxační studio: -apartmán pro 2 osoby -perličková vířivá vana -infra sauna -posilovací stroj -sekt pro dobrou náladu -možnost přiobjednat kosmetiku, modeláž ...

Ubytování, apartmány: -2x 4lůžkový -6X 3lůžkový -příslušenství(koupelna, WC) -cena ubytování pro 1 osobu činí 350Kč -více nocí sleva K dispozici je plně vybavená kuchyňka. Parkování v garážích nebo přímo v areálu. Další občerstvení Vám poskytne restaurace Mutěnka vzdálená 200 m.

Ubytování, penzion, pension: -3x dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a WC -na pokoji televize, telefon -možnost přistýlek -celková kapacita 14 osob, lůžek. Výborná kuchyně v restauraci U Chytilů ve vzdálenosti 50m od penzionu.

Cyklosféra v Břeclavi provozuje restauraci, pronajímá apartmány, pořádá koncerty, promítá filmy a prodává a půjčuje jízdní kola.

Penzion Grolich*** Ubytování: -kapacita 14 osob -dvoulůžkové pokoje -možnost přistýlky -koupelny -wc -televizor -satelit -klimatizace -kuřácký salonek -parkoviště na dvoře penzionu.

Ubytování: penzion, restaurace. Restaurace: -kapacita 70 osob -salonek 16 osob -firemní oslavy -školní srazy -školení -venkovní zahrádka. Penzion: -6 pokojů -dvoulůžkové -třílůžkové -pětilůžkové -apartmány -možnost přistýlky -wifi -televize -satelit -lednička -sociální zařízení -klimatizace.

Náš penzion se nachází ve vinařském kraji, na jihu Moravy, nedaleko hranic se Slovenskem a Rakouskem. Jsme tu pro hosty, kteří touží poznat krásy jižní Moravy, ochutnat kvalitní moravská vína v typických vinařských uličkách, projet se na kole mezi vinohrady či lužním lesem. Máme připraveno ubytování pro 29 hostů ve 12 pokojích.

Pension Falkom: -ubytování, penzion, pension -2×dvoulůžkový pokoj+sociální zařízení -2×třílůžkový pokoj+sociální zařízení -každý pokoj má TV, televize, lednice -společná vybavená kuchyň, jídelna -možnost snídaně -kuřácká místnost-bar (bez obsluhy) -televize -venkovní altán, zahradní gril -pingpongový stůl -venkovní bazén 40 m -ve ...

Služby: Restaurace, ubytování, penzion: -celoroční ubytování v bezprostřední blízkosti zámku -služební cesty -dlouhodobé pobyty -5x pokoj-sprcha, soc.zařízení -výhled na zámek a kostel -celková kapacita 14 osob -v blízkosti je zámecký park -vinařská oblast -vinařská turistika -vinný sklep zajistíme -restaurace -víkendové grilování ...

Hotel Albor *** & Penzion Albor *** Ubytování, hotel: -kapacita 33lůžek -2 válendy -sedací souprava s dvěma taburety a konferenční stolek -šatní skříň -noční stolky s lampičkou -barevný televizor s dálkovým ovládáním -koupelna:WC, umyvadlo, sprchový kout (vana) -telefon s přímou volbou. Penzion, penzion: -14 ...

Ubytování nad vinnými sklepy v apartmánech s výhledem na Pálavu.

Služby: -ubytování -ubytování nad vinným sklípkem -kapacita 15 osob -1x 2lůžkový -2x 4lůžkový -1x 5lůžkový -2x kuchyňka -3x koupelna -sociální zařízení -degustace -možnost občerstvení -vinný sklep -zahrada -terasa -gril.

Ubytování: -penzion -ubytovna -2x2 osoby -1x5 osob -kapacita 11 osob.

Služby: -ubytování -pronájem -2 místnosti -kuchyň -ložnice -posezení -koupelna -apartmá.

Ubytování, penzion. Restaurace, vinárna. Půjčovna kol.