Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování v penzionu Zátiší poblíž vinic v Mikulově. Pokoje mají vlastní koupelnu s WC a také ledničku, LCD TV. připojení k wifi zdarma. Penzion je vzdálený 10 minut chůze od centra.

Penzion u Šoltysů poskytuje celoroční ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, s možností venkovního posezení v pergole a parkováním před domem.

Ubytování pro 10 osob ve dvou čtyřlůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. K dispozici je kuchyňka a TV koutek. Wifi připojení zdarma

Rodinný penzion s exkluzivním výhledem na Zámek Valtice. Pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, teambuildingu.

Ubytování v apartmánu nad vinným sklípkem.

Penzion s celkovou kapacitou 10 lůžek ve 4 pokojích s vlastním sociálním zařízením: - 2 dvoulůžkové pokoje - 2 třílůžkové pokoje - společenská místnost s terasou - připojení k internetu.

Penzion s ubytováním a restaurací, situovaný přímo u cyklostezek. Stylový penzion, příjemné ubytování. Kapacita penzionu je 28 lůžek ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Pokoje jsou standartně vybaveny potřebným příslušenstvím a nábytkem a každý pokoj má své vlastní sociální zařízení.

Penzion u sklepů. Ubytování. Kapacita penzionu je 17 pokojů až s 55 lůžky (39 lůžek, 16 přistýlek). Penzion u sklepů nabízí 1x jednolůžkový, 10x dvoulůžkový, 6x třílůžkový pokoj.

Penzion, ubytování: -rekreace skupin i jednotlivců -uspořádání soutěží -zajištění soustředění, táborových pobytů -dalších služeb dle vašich konkrétních požadavků -možnost umístění vašeho psa na pokoji. Celková kapacita 34 lůžek. -1 až 4 lůžkové pokoje -parkování v uzavřeném objektu.

Rodinného ubytování villa Emilia ve vinařské obci Novém Šaldorfě. Rodinná dovolená na Jižní Moravě. Vlastní uzařené parkoviště. Úschovna kol. WiFi. Vlastní vinný sklep.

Ubytování pro 4 osoby v apartmánu s krbem v Beskydech na hřebenu Bílého kříže. Vlastní kuchyně a jídelní kout.

Ubytování v soukromí, v srdci Jižní Moravy.

Ubytování, penzion. Náš penzion má dvě patra a disponuje 37 lůžky.

Vinařství, vinař Ing. Jan Vrba. Vinný sklep s ubytováním. Ubytování Hustopeče u Brna je vhodné svou polohou pro příjemnou rodinou dovolenou, víkendový pobyt i pracovní cestu. Výroba, prodej vína: -vlastní produkce -červené víno, bílé víno -sudové, lahvové vína -odrůdy vín: Chardonnay, Veltlínské zelené, Ryzlink, Modrý Portugal´moravské ...

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Ubytování, penzion, pension, vinný sklípek, sklep. Samostatný objekt. K dispozici -kapacita 15 lůžek, lůžko -4 lůžkový, 3 lůžkový pokoj, kuchyně, jídelna, terasa, možnost grilování -garáž -každý pokoj vlastní sociální zařízení -posezení-vinný sklípek -degustace, podrobný výklad -prohlídka vinice pro 4-40 osob -možnost využít domácí ...

Společnost Lentus agilis, spol. s r.o. nabízí služby v oblasti realizace fontánových technologí a vodních atrakcí, svařovaných plastových bazénů. Provozujeme také vinařství a penzion v obci Vrbice. Fontány: - kompletní řešení systémů vodních atrakcí - zpracování návrhu řešení podle prostorových přestav zákazníka - zpracování projektové ...

Ubytování na náměstí v centru Mikulova v pokojích vybavených v historickém stylu. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem. Úschovna kol ve dvoře. Penzion má kapacitu 14 lůžek. Možnost snídaní. Provoz kavárny a prodej vín.

Ubytování v soukromí v historickém domě Mikulově. K dispozici máme dva samostatné nekuřácké apartmány. První je určený až pro 4 osoby, druhý pro dvě osoby. Možnost úschovny kol a parkování před domem.

Ubytování Na Dvorku provozuje vinný sklep a ubytování v penzionu.