Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Nabízíme ubytování v centru města Strážnice. 4 pokoje s celkovou kapacitou 12 osob. K dispozici plně vybavená kuchyň - nádobí, lednice, mikrovlná trouba, sporák s troubou, varná konvice a WiFi připojení. Zajišťujeme turistický infoservis a úschovnu kol ve dvoře.

Nově otevřený rodinný penzion, pension, ubytování. Celoroční ubytování v penzionu. -rekreace -dovolená -služební cesta -nocleh. Ubytování při BVV (veletrhy, výstavy) . -kapacita penzionu je 24 lůžek: -6x 4-lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizace, televizí a připojením k Internetu -stravování možno v ...

ČÁP MIKULOV s.r.o. provozuje penzion, který se nachází v jižní části města Mikulov, má i vlastní vinný sklep. Ubytování v moderních pokojích s klimatizací, některé pokoje mají i balkón. Bohaté snídaně formou bufetu, vlastní parkoviště, krytá kolárna s možností dobíjení elektrokol, kuchyně.

Vinařský dům - ubytování, penzion. Pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb. Restaurace. Vinotéka a prodej vín. Půjčovna kol.

Penzion, ubytování: -3x dvoulůžkový pokoj -1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -součástí každého pokoje je sociální zařízení. Restaurace: -kapacite 55 osob -pořádání akcí a oslav -svatby, jubilea, srazy, firemní školení.

Ubytování v soukromí, penzion, pension: Nabízíme pronájem - apartmant - 2 ložnice (2 a 3 lůžkový pokoj), vybavená kuchyně s možností vlastního stravování, vlastní sociální zařízení. Samostatný vchod. V letních měsících lze navíc využít bazén, dále je zde také možnost grilování na zahradě. Úschova kol je zajištěna a v místě jsou též k ...

UBYTOVÁNÍ PÁLAVA, Pension Adélka: -zařízené pokoje 1x 4 lůžka, 1x 2 lůžka a na galerii 3 lůžka -v menším domku jsou 1x 2 lůžka a 1 přistylka -plně vybavená kuchyň, obývací pokoj s televizí, satelitem a krbem, dvě komfortní koupelny s vanou pro chvíle oddychu a relaxace a nebo sprchovým koutem -v menším domku je 1 obytná místnost s ...

UBYTOVÁNÍ od A do Z. ŘEKNI KOLIK DÁŠ a MY NABÍDNEME UBYTOVÁNÍ

Rodinný penzion - kapacita 9 lůžek s možností přistýlky - 1 dvoulůžkový pokoj - 2 třílůžkové pokoje - pokoje vybavené TV se satelitem, DVD přehrávačem, rádiem, miniledničkou a radiobudíkem - společná zařízená kuchyňka - restaurace s letní zahrádkou - parkoviště.

Ubytování v komfortně vybaveném apartmánu v klidné lokalitě zahrádkářské kolonie v Mikulově. Hosté mají k dispozici hlídané parkoviště, zapuštěný bazén, televizi, pergolu, houpací síť, lehátka, kuchyňskou linku.

Chcete-li prožít krásné chvíle s přáteli, rodinou nebo uspořádat firemní večírek v příjemném prostředí, pak určitě kontaktujte Hustopečský sklípek a Penzion U Radů, kde si vytvoříte krásné zážitky a vzpomínky. Ubytujte se, zúčastněte se řízené degustace vynikajících vín přímo se sommelierem nebo okoštujte naše originální hustopečské likéry Mandla. ...

VULCANO s.r.o. je provozovatelem penzionu a restaurace U Jessyho. Penzion má 2x dvoulůžkové a 4x třílůžkové pokoje.

Penzion v centru Frýdku-Místku. Ubytování v jedno, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích se snídaní ve formě bufetu. K dispozici konferenční místnost pro porady a prezentace.

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -kapacita 17 lůžek a 8 lůžek -k dispozici jsou 2 dvoulůžkové a 2 trojlůžkové pokoje, -2 apartmány (50 m od sklepa) čtyřlůžkové + jeden čtyřlůžkový, apartmán se zařízením stilůžkový aparše -venkovní posezení a vinný sklípek -penzion nad sklepem je vhodný pro dvě až tři rodiny -společenská ...

Vinný sklep, sklípek. -posezení -ochutnávka vína -vína sudová i lahvová přívlastková -pohoštění z vlastní kuchyně -připravíme selata, šunkové kýty, kachny, kuřata i ryby -degustace vína -obsluhu v lidovém kroji nebo živou hudbu -vaše firemní či soukromé akce: večírky, oslavy, narozeniny, grilování, svatby, rauty -školící místnost ...

Poskytujeme NONSTOP levné ubytování v centru Brna (Brno-centrum) s parkováním v blízkosti je autobusové a vlakové nádraží: -6 dvoulůžkových pokojů -cena za osobu/lůžko/den včetně snídaně 699 - 899, -Kč -2 osoby 1099 - 1599, - Kč -ubytovna, motel, hostel, penzion, pension. Jedná se o moderně vybavené ubytovací zařízení s příjemnou ...

Apartmán Štěpánka se dvěma samostatnými apartmány.

Restaurace a Blue´s bar. a penzion s moderně vybavenými pokoji v srdci Jeseníků. Parkování pro ubytované hosty zdarma.

Ubytování - speciální pobytové balíčky - apartmány s kuchyní, klasický pokoj, možnost snídaně a stravování Romantické pobyty na Pálavě.

Ideálním penzionem a cyklopenzionem pro ubytování v Pavlově, v oblasti Pálavy, navíc s výbornou polohou pro toulky vinicemi a vinnými sklípky, je Pension a restaurant Florián. Součástí penzionu je i originální vinný sklep, který je vhodný pro pořádání oslav.

Ubytování, penzion, pension, ubytování v soukromí: -celoroční ubytování -dovolená, rekreace, služební cesta -kapacita 13 lůžek, lůžko+2 přístýlky -2x čtyřlůžkový pokoj -1x pětilůžkový -sociální zařízení společné -v podkroví WC+sprcha -v přízemí WC+vana -venkovní terasa-posezení -vlastní parkoviště přímo u penzionu. -Vinný sklep, ...