Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Moderní ubytování v apartmánech v Břeclavi. Prostorné apartmány až pro 5 osob. Vhodné pro rodiny s dětmi, ale také páry, cykloturisty nebo firemní akce.

Ubytování a restaurace Slavia v Mikulově kombinuje luxusní ubytování a gastronomické zážitky. Ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích, pořádání akcí a hostin, catering, polední menu a rozvoz jídel.

Penzion Winifera poskytuje ubytování v 5 apartmánech s vysokým standardem provedení a vybavení pro náročné klienty. K dispozici jsou prostory pro konání firemních i rodinných akcí.

Knížecí dům poskytuje romantické ubytování v Lednici. Poskytuje klidné zázemí pro páry, rodiny s dětmi i firmy. ubytování ve 2-5 lůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní kouplenu.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Penzion poskytuje ubytování ve dvoulůžkovém a dvou čtyřlůžkových apartmánech. Hosté mají k dispozici vlastní plně vybavenou kuchyňku a koupelnu. během pobytu možnost ochutnání vín od místních vinařů.

Penzion poskytuje klidné ubytování pod hřebenem Pálavy s výhledem na Novomlýnské nádrže. Dvou a třílůžkové klimatizované apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je úschovna kol a parkování, plně vybavená kuchyňka.

Ubytování v rodinném penzionu ve vinařské vesničce Dolní Věstonice s výhledem na pálavské vrchy. Plně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením a přístup do vybavené kuchyňky. Možnost ubytování s domácími mazlíčky.

Rodinný penzion Lipový Květ v Dolních Dunajovicích disponuje 6ti apartmány. Pezion je nově postavený, každý apartmán v přízemí má vlastní prostornou zastřešenou terasu s posezením a apartmány v podkroví mají menší společnou zastřešenou terasou.

Ubytování v centrální časti Valtic. Možno pobytu v apartmánech nebo pokojích. Pořádání firemních akcí, školení a teambuildingů.

Penzion(pension), ubytování v soukromí, v rodinném domě: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh, služební cesta -kapacita 3x 2-lůžkové pokoje a 1x 3-lůžkový pokoj -příslušenství vlastní sociální zařízení, TV, lednička, varná konvice -stravování vlastní nebo restaurace -parkovaní pro auta(auto) a úschovna jízdních ...

Penzion, ubytování, apartmány Vranov nad Dyjí -3x dvoulůžkový pokoj -2x třílůžkový pokoj -3x čtyřlůžkový apartmán -1x třílůžkový apartmán -1x dvoulůžkový apartmán -možnost přistýlky -na každém pokoji WC, sprchový kout, televizor, satelit -apartmány jsou vybaveny kuchyňkou se sporákem, lednicí, mik. troubou a rychlovarnou ...

EGO Penzion, s parkováním přímo u objektu, se nachází v lokalitě Staré Město nedaleko Uherského Hradiště. Jde o penzion s možností stravování, polopenze.S bazénem, dětským hřištěm, je velmi vhodný pro rodiny s dětmi. Poskytujeme i dlouhodobé ubytování pro řemeslníky. Zajištěno je ubytování se snídaní v restauraci. Ubytujeme Vás v útulných ...

Penzion Parnas Penzion, ubytování: -9x dvoulůžkové pokoje, pokoj -7x čtyřlůžkové pokoje Základní vybavení pokojů: -WC, sprcha, umyvadlo. Cena: 340, -Kč za osobu a noc. Okolo penzionu je velká zahrada s ohništěm, ohniště letní terasa s posezením. Pěstování a výroba vína, vín, víno-rodinná tradice více jak 50 let. Ochutnávka sudových vín ...

Penzion a restaurace Na Zeleném statku je idylické místo, které najdete na okraji malebné obce Rašovice, přímo v srdci přírodní rezervace Rašovický Zlom. Tento penzion je ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodu uprostřed přírody. Ubytování: Penzion nabízí moderně vybavené pokoje, které jsou dvou až třílůžkové, a také prostorné až ...

Penzion, ubytování: -příjemné prostředí rodinného domku se zvláštním vchodem -kapacita 11 lůžek -2xdvoulůžkový pokoj, 2x třílůžkový pokoj, 1x jednolůžkový pokoj -možnost přistýlky -na pokoji-sprcha, WC, rádio, televizor -1x pokoj s bezbariérovým vstupem -vstup se psem povolen -společná kuchyňka (možnost vaření) -kuřárna -v blízkosti ...

Ranč, pohostinství: - restaurace - ubytování ve dvou, tří, čtyř a pěti lůžkových pokojích - maximální kapacita 40 lůžek - bezbariérový přístup

MANU MB FOUR s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech PALÁC DAUN s možností využití fitness, kadeřnictví, solárií a indoor cycling.

Vinařství. Sklípek. Ubytování.

Penzion v centru vinařské oblasti poblíž Znojma

Václav Vystrčil provozuje penzion s 6 útulnými dvoulůžkovými a vícelůžkovými pokoji.

Penzion Stodola se nachází v nově zrekonstruovaném domě v centru města Milevsko, ale v klidné a tiché části. Celková kapacita penzionu je 21 lůžek. Naši hosté se mohou ubytovat v jednom z pěti pokojů, případně jsou jim k dispozici tři apartmány. K pokojům i apartmánům je k dispozici vlastní koupelna a WC. Dále jsou pokoje vybaveny ...

Penzion Horal nabízí klidné ubytování v sedmi útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Součástí našeho penzionu je také restaurace s nabídkou hotových i minutkových jídel. Najdete nás v obci Dolní Morava. Ubytování, penzion a restaurace v krásné přírodě Dolní Moravy. Ubytování se nachází dále od hlavní silnice. Rezervace přes ...

Penzion U Holubů poskytuje ubytování ve jednolůžkových až třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyni. Mimo penzion, ale také v centru města nabízíme ubytování pro pracovníky. Cena dohodou dle délky pobytu.