Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
VESELÉ LÁZNĚ, spol. s.r.o. provozuje klidný rodinný penzion. - celoroční pobyt - kapacita 5 pokojů (22 lůžek) - parkoviště zdarma u penzionu - stylová restaurace - terasa, gril, hudba - TV, koupelna, wi-fi.

Ubytování v soukromí poskytuje Bc. Martin Hojgr.

Penzion Zámeček: - penzion v malebném podhůří Jeseníků - kapacita 23 osob - pokoje-3 čtyřlůžkové, 2 třílůžkové, 2 dvoulůžkové, 1 jednolůžkový - sociální zařízení na chodbách - výborná domácí kuchyně - nocleh s plnou penzí od 550, -Kč/osoba.

Pension Javor - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 30 lůžek, možnost přistýlky - společné sociální zařízení - 2 pokoje mají vlastní sociální zařízení. - restaurace

Penzion Vera: - penzion s celoročním ubytováním - 2x třílůžkový apartmán -1x čtyřlůžkový apartmán. Společná kuchyně, společenská místnost.

Penzion a restaurace Maďarská Bašta nabízí ubytování: -2, 3, 4 lůžkové pokoje -pokoje s vlastním sociálním zařízením -cena od 250 Kč/noc za osobu. Restaurace s maďarskou kuchyní: -denní menu, minutky -bezmasá jídla -alko-nealko nápoje.

Bělecký Mlýn*** -penzion. -ubytování. -restaurace. -ZOO koutek.

Penzion U Cyrila a Metoděje nabízí ubytování: - samostatný jednopokojový byt v druhém poschodí rodinného domu - vybaven dvěma lůžky a přistýlkou - v bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň a šatna - možnost parkování v zahradě -v přízemí je 1+kk -dvě lůžka i s gaučem pro 2 osoby.

Restaurace U Labutě s.r.o. - penzion - restaurace - pivnice.

Heroltická, s.r.o. je rekreační areál: - penzion - chatky - restaurace - multifunkční hřiště, bazén, kulečník - lyžařský vlek

Ubytování v Penzion SAM nabízí: -pokoje 2 dvoulůžkové, 2 třílůžkové -všechny pokoje mají sprchový kout a WC -kavárna s barem -vlastní parkoviště -krb a otevřené ohniště.

PENZION KŘELOV: - penzion se nachází 5km od centra Olomouce - celoroční provoz - ceny -1/1 500, -Kč bez snídaně -1/2 900, -Kč bez snídaně -1/3 1100, -Kč bez snídaně - pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV+SAT.

Penzion u Bláhů poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 24 lůžek. Restaurace: - kapacita 120 míst - terasa 100 míst - možnost pořádání oslav, večírků, svateb, firemních akcí - vlastní výroba zákusů - wi-fi - TV, balkon u každého pokoje - hlídáné parkoviště. Cukrárna.

Larischova Vila Krnov - 14 vybavených apartmánů vlastní kuchyň, koupelna a WC, TV, internet - kapacita 27 lůžek, 4 přistýlek - uzavřené parkoviště - venkovní posezení s možností grilování - dětské hřiště Adresa: DĚLNICKÁ 9 794 01 KRNOV

Penzion U Mlýna poskytuje ubytování s kapacitou 28 lůžek.

Ubytování v Loučné nad Desnou Vám zajistí Penzion Biograf: - restaurační služby - rybářská bašta

Penzion U Petra je penzion s celoročním ubytováním: - kapacita 55 lůžek - stylová restaurace.

Pension Aldaron poskytuje ubytování: - kapacita 20 míst - každý pokoj má své sociální zařízení + Tv - snídaně v denním baru - možnost parkování.

Ubytování v Penzionu Flachs nabízí: -4 dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj, - možnost přistýlky, - pořádání soukromých akcí.

Stylová restaurace s ubytováním v Hradci nad Moravicí. Možnost pořádání svateb a oslav.

Společnost Bonera, s.r.o. zajišťuje provoz sedačkové lanovky z Ramzové na Šerák a zpět a provoz lyžařských vleků v lyžařském areálu RAMZOVÁ. Chata Jiřího na Šeráku + restaurace tel. kancelář: +420 584 411 821 Penzion MAX + restaurace tel.: +420 583 230 077 Chata U lanové dráhy + restaurace tel.: +420 583 230 077

Penzion - ubytování - restaurace. Svatby na míru - svatební servis - zajištění svatebního obřadu, cateringu, altánku a párty stanů.

Ubytování v penzionu Stodola ve Stěbořicích nedaleko Opavy. Doplňkový prodej vyzrálého hovězí masa z vlastního chovu. Restaurace.