Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Rodinný penzion: -kapacita 28 míst (7x4 lůžkové pokoje) -vlastním sociální zařízení -vybavená koupelna s vanou Restaurace: -kapacita 50 míst -letní zahrada - kapacita 20 míst -domácí kuchyně Ohniště s možností grilování

Penzion Švihák lázeňský poskytuje ubytování: - 8 pokojů, 31 lůžek - 2x kuchyňka - WiFi v celém objektu zdarma - velká zahrada s altánkem, grilem - skluzavky, houpačky, prolézačky, pískoviště - dětský koutek, fotbálek, Wii - dětské postýlky, židličky a další vybavení pro nejmenší - lyžárna, kolárna

Ubytování v soukromí - zahradní domek 3 lůžka a přistýlka, kuchyň, TV, sociální zařízení - apartmán v rodinném domě 5 lůžek a přistýlka, kuchyň, sociální zařízení

Penzion - kapacita 21 lůžek v 8 pokojích - WIFI připojení k internetu - uskladnění kol - osvětlené parkoviště

Bc. Eliška Stojánková poskytuje ubytování - velký a malý apartmán 4 a 2 lůžka - vlastní kuchyň i sociální zařízení - samostatný vchod - parkování před domem - úschovna lyží - prodej drobných upomínkových předmětů - nekuřácké prostředí - možnost ubytovat domácí zvíře

Penzion - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje s vlastní sprchou a WC - 1 šestilůžkový pokoj - jídelna s vybaveným kuchyňským koutem - venkovní posezení u krbu s udírnou

Ubytování, penzion. Občerstvení Cukrárna Catering Galerie

Penzion Koral nabízí ubytování: - penzion v klidném prostředí - samostatné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové - součástí pokojů je koupelna, WC, TV.

Ubytování v penzionu Černý Havran: Kapacita: - 8 lůžek, 3/2, 2/1 - wifi, sprcha, wc, TV.

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Penzion U Třebůvky poskytuje ubytování v penzionu -kapacita cca 20 osob -pokoje 8/2 a 4/1 s vlastním sociálním zařízením, TV+SAT, telefon -vybavená kuchyňka k individuální přípravě pokrmů -restaurace pouze pro snídaně -bar.

Penzion - ubytování - obytný apartmán se dvěma samostatnými pokoji, kuchyní a příslušenstvím - v podkroví 7 ubytovacích pokojů s příslušenstvím.

Penzion - 2 čtyřlůžkové mezonetové apartmány - 1 dvoulůžkový pokoj Restaurace

Ubytování Mlýn zajišťuje celoroční ubytování: - 4 zrekonstruované apartmány o celkové kapacitě 17 míst se sociálním zařízením - 2 chatky každá pro 4 osoby - 2 přívěsy každý pro 4 osoby - autokemp - možnost stravování v hotelu naproti kempu.

Služby - pěstování rostlin a chov zvířat - ekologické zemědělství - ubytování na farmě

Penzion Iluze zajišťuje ubytování: - penzion - 17 lůžek - TV, 1 apartmán.

Penzion Windy posktuje ubytování: - 2 - 4 lůžkové pokoje s koupelnou Sportovní vyžití: - turistika - cykloturistika - výlety autem i na kole - letní, zimní sporty - bowling - 2x lanová dráha - udržované běžecké trasy - přechod do Polska.

Čestmír Loupanec poskytuje ubytování v penzionu U Loupanců.