Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, penzion: -celoročně -6 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společná kuchyně.

Rodinná farma, chov: - masný, mléčný skot - ovce Služby: - ubytování v apartmánech - ustájení koní.

Ekofarma Vařejkův dvůr - pěstování polních plodin, zeleniny a ovoce - chov zvířat a sběr léčivých rostlin. Agropenzion - ubytování - restaurace.

Společnost RAUTY s.r.o. provozuje výrobnu lahůdek U Labužníka: - saláty - obložené mísy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedlíky. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepce, bankety, garden party, firemní večírky, svatby, promoce, společenské akce na klíč. Restaurace Gardenpark Penzion.

Penzion U Sempry poskytuje levné ubytování: -kapacita 102 lůžek -jedno, dvou a tří lůžkové pokoje -pokoje jsou umístěny v buňkách-v jedné buňce dva pokoje, WC, sprcha s umývadlem -na poschodí je společná kuchyňka -v přízemí penzionu je restaurace s letní zahradou -možnost parkování.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovací služby: Výkup, prodej: - starožitnosti.

Penzion Laguna: - 12 lůžek + 4 přistýlky - wc, koupelna, wi-fi.parking, restaurace

Penzion Anežka poskytuje ubytování: - rodinný penzion - 11 pokojů (šest čtyřlůžkových, tři třílůžkové, dva šestilůžkové) - snídaně, polopenze, plná penze - víceúčelové hřiště - v zimě kluziště - TV, wi-fi.

Hotel ROMŽE poskytuje ubytování: -hotel -kapacita 24 lůžek-10 pokojů -cena 200, -Kč lůžko/noc. Restaurace: -kapacita 55 osob -salonek pro 12 osob -letní zahrádka.

Penzion Tereza poskytuje ubytování, kavárnU: - ubytování včetně snídaní a teplých večeří - ubytování pro dělníky firem - dlouhodobé ubytování s vybavenou kuchyní.

SKI CENTRUM Miroslav s.r.o. nabízí ubytování: - celkem 39 lůžek ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových, šesti a sedmilůžkových pokojích; - společenská místnost s barem.

Rekreační středisko Povodí poskytuje ubytování s kapacitou 48lůžek.

Penzion Pavel nabízí k ubytování 40 lůžek s možností přistýlky. penzion se nachází v malebném prostředí Jeseníků v obci Lipová - lázně.

Kemp - 60 karavanových míst s elektrickou přípojkou - 300 stanových míst také s možností elektrické přípojky - pro stany je vyhrazen prostor jak na slunných místech, tak i ve stínu pod vzrostlými stromy - parkování osobních vozidel je na určených místech - camp je rozdělen sektory na klidnější a rušnější zónu - Penzion Na stráni (36 ...

Ubytování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení -sprchový kout -možnost vlastního vaření -vybavená kuchyň -možnost objednání polopenze -parkování zdarma -součástí je velká zahrada. Možnosti aktivního odpočinku: -procházky, houbaření -cyklistika -plavání, windsurfing -golf, tenis -koně -běžkování, sjezdové ...

Penzion U Gladišů má: - kapacit: 20 lůžek třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmány kapacita 4 a 5 osob - restaurace s minutkovou kuchyní, nekuřácká jídelna - připojení k internetu

Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním poblíž centra města Třebíč: - 5x dvoulůžkový pokoj - 2x aparmán s terasou. Vybavení pokojů a apartmánu: - televize - připojení na internet - vlastní sociální zařízení - lednička, kuchyňka. Možnost parkování u penzionu. Pes zdarma. Možnost uložení jízdních kol.

SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Služby: -ubytování ve třech třílůžkových pokojích -apartmán s vlastním sociálním zařízením -možnost připojení k internetu.