Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: - výkopové a betonářské práce - autodoprava - realizace stavby základové desky

Sortiment: - svítidla a světelné zdroje - modulární přístroje a spínače - rozvaděče - kabely, vodiče, vypínače - ventilátory, zásuvky - domácnost, zahrada - zabezpečení - akumulátory - velké spotřebiče a jiné

Penzion Pod Bílou skálou Vás zve na příjemně strávený čas v krásném a klidném prostředí v pravém srdci Vysočiny. Nabízíme ubytování v šestnácti nově zařízených pokojích v několika cenových relacích. Dále u nás můžete využít naší restaurace, která nabízí domácí kuchyni postavenou především na kvalitních surovinách od okolních dodavatelů. Pro děti ...

Penzion U Soptíka poskytuje celoroční ubytování vhodné pro rekreaci a turistiku. Pokoje: - 3 pokoje (2 dvoulůžkové, 1 čtyřlůžkový) v podkroví -sociální zařízení společné, lednice s mražákem, el .dvojvařič, rychlovarná konvice a mikrovlná trouba. Wifi připojení. .

RANCH BABICE, s.r.o. poskytuje ubytování v penzionu s kapacitou až 20 lůžek nejen pro rodiny s dětmi. Součástí penzionu je také bazén.

Martina Janušová nabízí ubytování v penzionu s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 10 osob: -apartmány - 1x dvoulůžkový, 1x třílůžkový, 1x čtyřlůžkový Pokoje s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením.

Naše stavební společnost realizuje komplexní stavební práce. Práce: - instalatérské - zámečnické - elektroinstalační - topenářské - vzduchotechnické - plynofikace - klempířské - podlahářské - zednické, fasádnické - tesařské, pokrývačské - rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - sociální zařízení - obklady, ...

Rodinná farma a penzion KONVALINKA: - ubytování - 5 apartmánů s kapacitou 27 lůžek - herna, venkovní hřiště - vlastní sociální zařízení apod.

Pohostinství a penzion Kocanda nabízí ubytování s celkovou kapacitou 45osob: Celková kapacita 45 lůžek. 2x1-lůžkový pokoj 2x2-lůžkový (1 manželská postel) 2x2-lůžkový (2 postele) 2x3-lůžkový (1manželská postel + 1 postel) 6x4-lůžkový (1manželská postel + 2 postele) 1x5-lůžkový (1 manželská postel + 3 postele)

Westernové městečko. Ubytování, restaurace, jízdy na koních.

Provoz: celoroční: Kapacita: 63 lůžek Ubytování:12 4-lůžkových pokojů, 3 5-ti lůžkové apartmány Sociální zařízení: na pokoji. Cena: viz www.horacko-penzion.cz Wellness služby Bar, posezení u krbu. Centrální umístění, parkoviště, zastávka veřejné dopravy, sál, ústřední topení, terasa. Není možné ubytování se psem.

Penzion H & P poskytuje ubytování: -penzion -celková kapacita 26 lůžek + 16 přistýlek -možnost snídaně případně polopenze -pes povolen -venkovní zahrádka-možnost grilování -pro děti pískoviště, skluzavka, houpačka.

Chata na Mlýně, která nabízí ubytování až pro 19 osob, se nachází v krásné oblasti Bělé pod Pradědem. Dále poskytují: - ubytování se psem po domluvě - bazén - pískoviště

penzion v Podhúří Beskyd. - 5 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - pokoje vybavené TV, rádiem a připojením k internetu Vinný sklep.

JONAS PARK Ostružná nabízí komplex v oblasti Jeseníků. - skiareál - Horská chata Jonáška - Chata U velryby - Apartmány Vila Jana - Penzion Jeřabina - Apartmány Zámeček. Cestovní agentura: - ubytování v apartmánech - Itálie - Gargano - Vieste.

Ubytování ve dvou dvoulůžkových a jednom třílůžkovém pokoji s možností jedné přistýlky.

Penzion U Bílého koně - v létě 49 míst, v zimě o 12 méně - wifi připojení - dětské hřiště - parkoviště - restaurace

Ubytování v soukromí: - 2 dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a WC** - 350, -Kč osoba/noc - mimosezónní sleva, smluvní ceny.

Pension VĚŽKA *** poskytuje ubytování v pensionu ***: - celková kapacita 54 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje - restaurace s kapacitou až 80 míst - kavárna, bar a recepce s provozem nonstop - zimní terasa s kapacitou až 120 osob - bezplatné parkování i WiFi - cyklogaráž - certifikace Cyklisté vítáni

Nekuřácký penzion s restaurací, venkovní zahrádkou a dětským hřištěm v obci malá Morávka

Penzion JIŘINKA nabízí: - ubytování v soukromí - 7 pokojů - bezplatné parkování - bezplatné wifi

Hospůdka Na Růžku - penzion s celoročním ubytováním a stravováním - ubytování v soukromí - ubytování v horách Složení pokojů: -2x dvoulůžkový s vlastním soc.zařízením s možností přistýlky -3x třílůžkový -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -1x šestilůžkový s vlastním soc. zařízením -1x třílužkový s vlastním soc. ...

Vlasta Švubová poskytuje ubytování v Apartmány Vlasta.