Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování Vážka poskytuje: - moderní a komfortně vybavené apartmány - ubytování ve dvoupokojových apartmánech nebo pokojích.

Pavel Vrbický s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilů, pneuservis, montáže tažných zařízení, měření emisí a poskytování ubytování nejen pro zákazníky servisu.

Apartmány ORSSI Mohelnice poskytují ubytování ve čtyřech zcela nových, zrekonstruovaných apartmánech.

Ubytování v apartmánu u Zlatého Křížku ve Velkém Meziříčí. Pobyt v soukromí v lesní vile s dispozicí 2+1. kapacita 4 osoby, s přistýlkami 6 osob. Krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro pracovní kolektivy.

Penzion Kostka poskytuje ubytování vhodné pro dlouhodobé ubytování zaměstnanců, pro větší skupiny.

Pelestrovská hospůdka se nachází v obci Veselý Žďár na Českomoravské vysočině kousek od Havlíčkova Brodu a současně nabízí také ubytování. Součástí naší nabídky je celodenní teplá a studená kuchyně včetně alkoholických a nealkoholických nápojů. Nabízíme také možnost grilování či rožnění. K dispozici je 32 míst, krb a venkovní posezení s ...

Penzion Marta: - rodinný penzion s velkou zahradou - parkování ve dvoře.

Služby: -kapacita 27 lůžek -8 pokojů, vlastní WC, satelit -1 apartmá -venkovní bazén -kryté posezení s krbem -cena cca 300 Kč osoba/noc. Rekreační zařízení je vhodné k letní i zimní rekreaci s možností výletů po Vysočině - katakomby v Jihlavě, hrad Pernštejn aj. Možnost pořádání seminářů a školení.

Penzion, ubytování v apartmánech s vlastní kuchyňkou

Lenka Šestáková provozuje restauraci a ubytování v penzionu, kde si mohou klienti rezervovat dvoulůžkové, třílůžkové a šestilůžkové pokoje. Zákazníci si také mohou zabookovat sál s kapacitou 80i osob, kde se mohou konat oslavy, svatební hostiny či firemní prezentace.

Andrea Blažíčková poskytuje ubytovací služby.

Stylová kavárna v blízkosti centra Třebíče s ubytováním

Rodinný penzion Bednářův dvůr, ideální místo pro firemní a rodinné oslavy, pro rodinnou rekreaci s dětmi dovolenou na kole.

Společnost JACOBO EUROPE CZ a.s. provozuje hotel s restaurací Archa nacházející se v těsné blízkosti zoo - široký výběr z jídel a nápojů české, moravské i mezinárodní kuchyně - k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Penzion: - ubytování - vhodné pro rodiny s dětmi. Pořádání: - svatby - firemní večírky - rodinné ...

Kateřina Hrbáčková poskytuje pohodlné komfortní ubytování v šesti nadčasově stylizovaných apartmánech. Mottem apartmánů je čistota, kvalita, luxus, všestrannost a prestiž.

Rekreační středisko Bozeňov, které leží 10 km od Zábřehu v blízkosti přehrady s možností koupání, Vám nabízí ubytování v penzionu, apartmánu nebo kempu s chatkami. Součástí areálu je nekuřácká restaurace pro 80 osob s terasou a dětským koutkem. Využít můžete školící centrum s kapacitou 60 osob, vybavené nejmodernější školící technikou. V ...

Ubytování v Penzionu Hawaii má kapacitu 12osob: - 2-4 lůžkové pokoje - na pokojích TV+SAT, rádio, WC, sprcha - nekuřácká restaurace s terasou - oplocené parkoviště.

Penzion a restaurant U Lukáčů poskytuje ubytování: - Penzion s celoročním ubytováním: - dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízení - čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 34 míst: - jídla domácí kuchyně - na přání speciality jako pečená husa, kachna - ...

Penzion Pomněnka nabízí ubytování s kapacitou 22-24 lůžek: - vybavení - WC, koupelna, TV, kuchyňka 2x - společenská místnost s TV, lyžárna, kolárna, hřiště - vlastní parkoviště

Penzion Geršic nabízí ubytování v jednom jednolůžkovém pokoji, ve dvou dvoulůžkových pokojích a v jednom apartmánu.

Penzion Nové Domky a restaurace Na Domkách umožňuje ubytování v 3-4 lůžkových pokojích a v apartmánech. Restaurace nabízí: - salónek s terasou - pro děti houpačky, kolotoče, skluzavky - svatební hostiny, oslavy - grilování