Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Restaurace a bar Udírna - catering - speciality jednoduché menu - penzion a hostel - stylové ubytování.

Ubytování v soukromí - K dispozici máme dva byty 3+1.

Služby: - ubytovaní v Třeboni U Benešů

Ubytování "U čerta": - apartmán - chov koní - možnost projížďky. Adresa ubytování "U čerta": Suchdol č.e.17 Kunžak, 378 53

Služby - ubytování v soukromí - apartmán s možností posezení na terase.

Služby - ubytování v apartmánu.

Služby - ubytování v apartmánu - kapacita 5 lůžek, kuchyň, koupelna.

Služby - ubytování ve čtyřlůžkovém a třílůžkovém pokoji.

Ubytování v soukromí: - byt 3+1 s vybavenou kuchyní - kapacita 6 lůžek - garáž na kola a kočárky - parkování ve vjezdu - zahrada s pískovištěm a houpačkou.

Penzion Na Kopečku: -ubytování ve dvou objektech -úschova kol -parkování v zahradě domu.