Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion a lazebna Bílý jednorožec. Ubytování: - pension Wellness centrum.

Apartmány Na Staré poště. Ubytování. Apartmán 1, 3+1 -hala -pokoj (TV, pohovka, truhla) -ložnice (3 postele, skříň) -kuchyně (kompletní vybavení, sporák, lednička, kávovar, varná konvice, mikrovlnná trouba) -koupelna (sprchový kout, WC) -parkoviště + kolárna -připojení k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyně (kompletní ...

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích -restaurace -k dispozici je areál s pláží, parkovištěm a úschovnou kol.

Ubytování: - penzion - kapacita 30 lůžek: - dvoulůžkové až šestilůžkové apartmány s kuchyňkou, koupelnou se sprchou a WC. Součástí vybavení penzionu je i půjčovna kol. Umístění penzionu nabízí široké možnosti pro pěší turistitku i cykloturistiku. Pro rybáře je možné zajistit povolenky.

Penzion: -ubytování -restaurační činnost. Obchodní činnost, zemědělství.

Kemp Lužnice - ubytování v chatách - místo pro stanování - stání pro karavany. Truckshow. Ubytování U Radostů - penzion - kavárna.

Penzion: má kapacitu 34 lůžek a to ve 3 apartmánech a 4 pokojích. Soc.zařízení-koupelna a WC vždy u pokoje. Na zahradě vyhřívaný bazén, stůl na tenis, košíková, dětské hřiště, cyklistika, houbaření, vzimě běžecké tratě a 2 vleky. Kolem hodně památek jako Telč, Červená Lhota, Lanštej, Roštejn a jiné. foto na www.penzion.name

Penzion U Černého čápa nabízí svým návštěvníkům ubytování v příjemném prostředí řeky Nežárky. Penzion se nachází nedaleko města Jindřichův Hradec. Příjemné ubytování, stylová restaurace, dětský koutek, venkovní hřiště.

Penzion: -ubytování v deseti jedno, dvou a třílužkových pokojích s celkovou kapacitou 21 lůžek -vlastní parkoviště.