Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína - vinné želé, omáčky, hořčice Další služby: - ubytování - vinný sklep

Ubytování, Penzion U Zejdů, Hostim okres Znojmo Náš rodinný penzion se nachází na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina v obci Hostim nedaleko města Moravské Budějovice. V našem penzionu U Zejdů je možnost pořádání rodinných oslav, firemních akcí, svateb, sportovních soustředění.

Posada penzion poskytuje ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích a rodinném apartmánu. Vhodný pro pořádání firemních akcí. Každý pokoj má vlastní televizi, sociální zařízení a ledničku.

ubytování v apartmánech na jižní Moravě. apartmány mají kapacitu 4 nebo 6 osob. Apartmány mají vlastní kuchyňku i sociální zařízení. K dispozici jsou i 3 pokoje. Penzion má venkovní dvůr k posezení, dětský koutek, společenskou místnost.

V každém apartmánu je samostatný pokoj s dvoulůžkovou postelí, televizí a úložným prostorem. Další dvoulůžko je v hlavní části apartmánu společně s velkou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, rozkládací sedačkou a televizí. Součástí objektu je bazén, úschovna kol.

Vinařství Ehrlich se nachází v areálu vinných sklepů Šidleny. Ubytování poskytuje také v areálu vinných sklepů ve dvou apartmánech - jeden osmilůžkový s dvěma ložnicemi a jeden šestilůžkový apartmán. Apartmány mají malou kuchyňku a samostatnou koupelnu s WC. Samo­zřejmostí je parkování v areálu vinařství zdarma. Letní zastřešená terasa s grilem.

Ubytování v pokojích a apartmánech na jižní Moravě. Příprava snídaňových košů na pokoj. Zajištění degustace vína ve vinném sklípku. taxi služba šestimístným automobilem.

Penzion a vinařství Žabinec v Kurdějově nedaleko Hustopečí. možnost ubytování v 5 plně vybavených apartmánech s vlastní kuchyní, koupelnou a samostatnou ložnicí. provozujeme vinotéku, kde najdete vína z místních vinařství. Prodej vín přes e-shop.

Ubytování v apartmánech Šakvice 390. k dispozici jsou dva apartmány. Apartmán 390 je prostorný a vhodný pro pobyt rodiny se 2-3- dětmi nebo pro skupinu 4-6 lidí. K dispozici plně vybavená kuchyně, minibar, soukromé parkoviště.

Palác Daun. Ubytování: - 7 apartmánů příslušenství kuchyně, koupelna, obývací prostor (s koženou sedací soupravou, TV, satelitem a wifi), ložnice. Fitnes centrum. Služby: -posilování -osobní trenér Krabičková dieta. Rozvoz jídla.

Ubytovna, ubytování v soukromí, penzion: -ubytování -6 pokojů, celková kapacita 15 lůžek -2x třílůžkový pokoj, 4x dvoulůžkový pokoj -cena je 250Kč za osobu Rozděleno na 2 podlaží - přízemí 7 osob, první patro 8 osob. K dispozici: - kuchyně - sociální zařízení a parkovací místo. - WIFI připojení - zahrada, terasa na posezení, na ...

rodinné vinařství a ubytování v penzionu

Ubytování, penzion. -ubytování ve dvou–, tří– a čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je též vybavená kuchyňka. Připojení k bezdrátovému internetu Wi-Fi, uschování kol, parkování před domem. V létě možnost posezení na terase s využitím venkovního grilu a po domluvě také možnost koupání v bazénu. V dosahu penzionu ...

Penzion. Služby: -osmi dvou - tří a čtyřlůžké pokoje -WC a sprchový kout -kapacitu je možné rozšířit o přistýlky -celková kapacita je maximálně 35 osob. Cena za ubytování: -550, - Kč osoba/noc včetně snídaně.

Restaurace a penzion "Na Záložně" se nachází v malebné jihomoravské obci Kobylí, která je známá svým vinařstvím a pohostinností. Tento rodinný podnik nabízí nejen kvalitní ubytování, ale i vynikající gastronomické zážitky, které jsou přímo spojeny s místní kulturou a tradicemi. Ubytování: Penzion "Na Záložně" poskytuje nově zrekonstruované ...

Vinařství Josef Vítek Josef se sídlem v Mutěnicích se zabývá výrobou vína. V rámci nabízených služeb nabízí zážitkovou degustaci s odborným výkladem vinaře. V rámci degustací nabízí speciality domácí kuchyně a také ubytování v útulném podkroví přímo ve sklípku s vlastní terasou a venkovním grilem. Současně provozuje také ubytování v Penzionu ...

Vinařství Šílová, sídlící v srdci vinařské oblasti Mikulov na Moravě, je rodinný podnik s dlouholetou tradicí sahající až do roku 2012. Vinařství se pyšní šetrným přístupem k vinici i vínu, s důrazem na charakter a odrůdové vlastnosti hroznů. Vinařství Šílová nabízí širokou škálu převážně bílých vín, ale součástí jeho produkce jsou také vína ...

Rodinný penzion, komfortní ubytování: - dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové apartmány - bezbariérový apartmán - možnost přistýlky nebo cestovní postýlky - plně vybavená kuchyňka, jídelna, bezplatné parkoviště - každý pokoj je vybavený televizí, wifi, ledničkou a vlastním sociálním zařízením - možnost objednání snídaně.

Zarezervujte si komfortní ubytování v Penzionu Anita, který naleznete ve Vranově nad Dyjí. Penzion ubytuje páry, rodiny i jednotlivce v útulně zařízených pokojích. Prostory jsou vhodné rovněž pro firemní akce a okolí zase pro bohaté volnočasové aktivity.

Nově zrekonstruovaný Penzion v Šatově nedaleko Znojma. Všechny pokoje psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu. na pokojích je i varná konvice a některé pokoje mají také kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Pokoje jsou vybavené trezorem. Soukromé parkoviště.

Penzion - ubytování ve Znojmě a okolí, pro firmy a turisty Restaurace

Vinařství, ubytování. Prodej: -víno, vína -Sauvignon, Chardonnay, Frankovka, André, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, Portugalské modré. Služby: -degustace spojená s prohlídkou historických sklepů -kvalitní pohoštění, případně cimbálová muzika Ubytování: - norské sruby - apartmány - studia Restaurace.

Rezidence Černý medvěd ve Znojmě poskytuje ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích a prostorném apartmánu. každý pokoj disponuje koupelnou, toaletou a televizí. Snídaně formou bufetu