Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Náš penzion se nachází ve vinařském kraji, na jihu Moravy, nedaleko hranic se Slovenskem a Rakouskem. Jsme tu pro hosty, kteří touží poznat krásy jižní Moravy, ochutnat kvalitní moravská vína v typických vinařských uličkách, projet se na kole mezi vinohrady či lužním lesem. Máme připraveno ubytování pro 29 hostů ve 12 pokojích.

Pension Falkom: -ubytování, penzion, pension -2×dvoulůžkový pokoj+sociální zařízení -2×třílůžkový pokoj+sociální zařízení -každý pokoj má TV, televize, lednice -společná vybavená kuchyň, jídelna -možnost snídaně -kuřácká místnost-bar (bez obsluhy) -televize -venkovní altán, zahradní gril -pingpongový stůl -venkovní bazén 40 m -ve ...

Služby: Restaurace, ubytování, penzion: -celoroční ubytování v bezprostřední blízkosti zámku -služební cesty -dlouhodobé pobyty -5x pokoj-sprcha, soc.zařízení -výhled na zámek a kostel -celková kapacita 14 osob -v blízkosti je zámecký park -vinařská oblast -vinařská turistika -vinný sklep zajistíme -restaurace -víkendové grilování ...

Hotel Albor *** & Penzion Albor *** Ubytování, hotel: -kapacita 33lůžek -2 válendy -sedací souprava s dvěma taburety a konferenční stolek -šatní skříň -noční stolky s lampičkou -barevný televizor s dálkovým ovládáním -koupelna:WC, umyvadlo, sprchový kout (vana) -telefon s přímou volbou. Penzion, penzion: -14 ...

Ubytování nad vinnými sklepy v apartmánech s výhledem na Pálavu.

Služby: -ubytování -ubytování nad vinným sklípkem -kapacita 15 osob -1x 2lůžkový -2x 4lůžkový -1x 5lůžkový -2x kuchyňka -3x koupelna -sociální zařízení -degustace -možnost občerstvení -vinný sklep -zahrada -terasa -gril.

Ubytování: -penzion -ubytovna -2x2 osoby -1x5 osob -kapacita 11 osob.

Služby: -ubytování -pronájem -2 místnosti -kuchyň -ložnice -posezení -koupelna -apartmá.

Ubytování, penzion. Restaurace, vinárna. Půjčovna kol.

Hotel - penzion: -ubytování s kapacitou 44 lůžek -dvoulůžkové pokoje standard -dvoulůžkové pokoje nadstandard -dvoupokojové apartmány (s přistýlkou). Vybavenost pokojů: -vlastní sociální zařízení, TV, telefon, připojení na internet. Vlastní parkoviště. Restaurace - 60 míst. Letní terasa. Salónek (včetně digitálního ...

Restaurace, penzion, pension, ubytování. Kapacita restaurace - 60 míst Nekuřácký salonek - 40 míst Letní zahrádka - 30 míst Kapacita penzionu je 45 lůžek.

Služby: Penzion: -nacházi 80 metrů od hotelu -recepce v hotelu -zákáznící ubytovaní v penzionu mohou využívat všech hotelových služeb -wifi připojení - kapacita 6 pokojů.

Ubytování, rodinný penzion, pension: asi 10 km jižně od města Brna - městečko Rajhrad. -celoroční ubytování, tranzitní noclehy, služební cesta, ubytování při návštěvě BVV -rekreace, dovolená, -víkendové i týdenní pobyty -ubytování 2-4 lůžkové pokoje -1x apartmán s letní terasou -na přání připravujeme snídaně -většina pokojů má koupelna, ...

Služby: -ubytování, penzion, pension.

Služby: Ubytování v soukromí. -4 x 2 lůžkový pokoj -sociální zařízení -vybavená kuchyně -možnost parkování ve dvoře -vinný sklep -možnost degustace -cykloturistika -cena 350/osoba.

Penzion: -celoroční ubytování -dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením -bez stravování -parkování u penzionu.

Ubytování na Jižní Moravě. Apartmány - televize, WiFi, lednice, mikrovlnná trouba, pračka. Možnost grilování a saunování. Soukromé parkoviště. Ubytovna určena k ubytování dělníků a řemeslníků různých stavebních firem.