Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - 17 pokojů jedno až šestilůžkové - možnost přistýlky - bezbariérový přístup - uzavřené parkoviště - školící místnost kapacita 35 osob.

Služby: -Celoroční ubytování, celková kapacita 22, a 8 přistýlek -penzion. - 6x pokoj -2 x dvoulůžkový pokoj (1 bezbariérový) 2 x čtyřlůžkový pokoj 2 x pětilůžkový pokoj (1 pokoj s oddělenou dětskou ložnicí) Každý pokoj s vlastním soc. zařízením., vybavený kuchyňskou linkou s lednicí, TV Možnost přistýlky vybavení ...

Ubytování Brno s.r.o. poskytuje krátkodobé nebo střednědobé ubytování v 6 vybavených apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňskou linkou.

Penzion: - kapacita 21 lůžek. Nekuřácká restaurace.

Penzion ***, ubytování hotelového typu. - kapacita 15 lůžek - 1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - 2 apartmány - pokoje vybavené koupelnou, WC, televizí se satelitem, chladničkou a internetem - parkoviště.

Penzion, ubytování. Penzion je v centru vinařské obce Hnanice 8 km od Znojma, na jihovýchodním okraji NP Podyjí. Penzion Vinice Hnanice má 4 apartmány-vybavené kuchyně, samostatné koupelny s WC, TV, připojení na internet. 2x společenská místnost s krbem a dětskou hernou. Možnost snídaně či polopenze. Apartmány mají vybavenou kuchyni s ...

Penzion, ubytování: - 56 lůžek ve 13 apartmánech - WIFI připojení. Restaurace: - kapacita 60-70 míst - česká kuchyně - venkovní altán - parkování před restaurací.

Penzion Blatnička. Ubytování, penzion. Moderní prostorné prostory s vlastním sociálním zázemím, vanou nebo sprchou jsou vybaveny LED televizí a připojením na internet. 2 rodinné apartmány pokoj č. 1 – Rodinný Apartmán Merlot (57 m2)pokoj č. 3 – Svatovavřinecký Rodinný Apartmán (53 m2)1 studio pokoj č. 5 – Studio Sauvignon (44 m2)4 ...

Ubytování, penzion. Levné ubytování v moderně vybavených nekuřáckých pokojích hotelového typu. Penzion Hermína disponuje kapacitou šesti pokojů s 18 lůžky včetně přistýlek. V přízemí penzionu se nachází recepce a jídelna, která nachází využití také jako společenská místnost pro firemní a školící akce. Pro naše nejmenší hosty máme dětský ...

Vila Alžběta se nachází na okraji obce Žeraviny na jihovýchodě Moravy. Je umístěná ve velmi klidném prostředí uprostřed velké zahrady s výhledem na Bílé Karpaty. Ubytování ve třech pokojích (dvoulůžkové, trojlůžkové, čtyřlůžkové), z nichž každý má jiný interiér. Nabízíme možnost přistýlky pro dvě osoby. Kapacita je 9 osob plus 2 přistýlky. ...

Penzion: -kapacita 20 osob -cena 330-370 os/noc -na pokoji: -vlastní sociální zařízení -kuchyňský kout -televize s možností bezdrátového připojení k internetu. -dvě společenské místnosti -možnost posezení venku -parkování u objektu -možnost uschování kol. Nedaleko penzionu jsou tenisové kurty a dětské hřiště.

Penzion na Brněnské přehradě: - ubytování, 11 pokojů, 6 dvoulůžkových, 5 třílůžkových - stravování, restaurace, krytá terasa - sprchy, WC na poschodí.

Penzion - 2 třílůžkové pokoje - 1 dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek - pokoje mají vlastní sociální zařízení - společenská místnost s TV.

přerušení: od: 20.2.2013 Zprostředkování - ubytování v soukromí jak ve vlastních objektech, tak i v cizích v době konání veletrhů a výstav v Brně na brněnském výstavišti. Ubytování v soukromí.

Penzion Amálka. Ubytování v nově postaveném penzionu rodinného typu ve 3 samostatných pokojích s vlastním sociálním zařízení. Zahrada, uložení kol.

Penzion - čtyř a pětilůžkové apartmány dvouložnicové s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - snídaně formou švédských stolů, večeře servírované Restaurace - dva krby, nekuřácký salonek, přes den pro lyžaře funguje jako samoobslužná, tradiční česká jídla a zvěřinové speciality.

Penzion - kapacita 22 lůžek - společná kuchyně - k dispozici gril, samoobslužná pípa - ohniště