Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion - kapacita ubytování 12 lůžek s vlastním sociálním zařízením - dětský koutek - zastřešené venkovní posezení s grilem - parkování.

Apartmán Wolkrovka - ubytování, 3 samostatné pokoje po dvou lůžkách - Wi-Fi připojení na internet.

Restaurace - možnost ubytování, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou.

Restaurace. Penzion: - ubytování se snídani - apartmány - dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením. Wifi zdarma. Parkoviště u penzionu. Půjčovna: - motocykly - jízdní kola.

Penzion. Hostinská činnost. Ubytování se snídani. Restaurace. Sportovní vyžití v okolí.

Penzion Mašek Penzion: -ubytování se snídaní -kapacita pro 12 osob v zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Služby: - účetnictví - správa nemovitostí Ubytování: - penzion

Náš rodinný pension se nachází nedaleko centra města Mariánské Lázně (cca 10 minut chůze od centra, 5 minut od autobusového a vlakového nádraží). K pensionu „Holiday“ patří také pension „U křepelky”. Stravování je zajištěno ve vlastní restauraci s tradiční českou kuchyní, dále nabízíme mezinárodní kuchyni, speciality, zahradní restauraci a ...

Penzion: -kapacita 21 lůžek a 3 přistýlky. -4 dvoulůžkové a 1 jednolůžkový pokoj. -4 apartmány. -TV, WIFI na pokoji. -možnost jízdy na koních v areálu, dle dohody. Restaurace: -kapacita 50 míst. -letní terasa s kapacitou 30 míst. -česká kuchyně. Chov: -koně EQUUS KINSKÝ.

Rodinný penzion s kapacitou 8 lůžek ve 4 dvoulůžkových pokojích. parkování a wifi zdarma.