Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 40 osob: - nekuřácký salonek pro 30 osob - letní zahrádka s kapacitou 30 míst. Možnost zajištění soukromých rodinných oslav, svatby. Ubytování v klidné části města Aš, ve dvoulůžkových i vícelůžkových pokojích - sociální zařízení, kuchyňka s ledničkou po 4 pokoje společné.

Penzion: -ubytování ve čtyřech pokojích vybavených sociálním zařízením a TV.

Penzion: -levné ubytování -bývalá lovecká vila 700m od kolonády -možnost kryté garáže -pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, satelitní TV a Wi-fi internet.

Penzion - kapacita 7 lůžek - snídaně - parkování - kolárna

Penzion - 2 dvoulůžkové pokoje - 1 třílůžkový apartmán - kuchyň - parkoviště - zahrada

Ubytování v soukromí - kapacita 9 lůžek ve třílůžkových pokojích - společné sociální zařízení, WC - kuchyňka - WI - FI zdarma

Ubytování - 5 pokojů - kapacita 14 osob Restaurace - kapacita 50 osob - možnost pronájmu salónku 100 osob

Ubytování v soukromí

Penzion - 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením a společnou kuchyňkou

Poskytuje - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky

-Ubytovací služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v mezích živnosti volné