Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Vybudovali jsme ojedinělé luxusní ubytování na sjezdovce se soukromým wellness v Krkonoších. Apartmán v nadmořské výšce 930 m n. m. pronajímáme náročné klientele.

Ubytování v rodinném penzionu v Rokytnici nad Jizerou vhodný k ubytování mladých párů, kteří chtějí trávit romantické chvíle na horách. Možnost ubytovat až 10 párů. Nově zrekonstruovaná poloroubenka v centru turistického střediska 400m od náměstí a 400m od lyžařského střediska Studenov vhodná k celoroční rekreaci pro rodiny nebo větší skupiny, ...

Ubytování v soukromí ve 4 prostorných apartmánech. Letní i zimní lyžařská dovolená na českých horách. Týdenní i víkendové pobyty. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková kapacita - 18 osob. Lyžařské vleky do 10 minut autem nebo skibusem. Parkování přímo v objektu.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Ubytování: - roubenka - dva samostatně přístupé apartmány

Zahradní architektura - projekty, návrhy a realizace zahrad. Woodhouse - ubytování v apartmánech.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace Penzion a hostinec u Hásků Františkov 42 tel.: 481 522 662, 736 759 197