Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Restaurace, pohostinství, ubytování: - příjemné posezení v restauraci 50 míst, v případě pěkného počasí i na venkovní terase 20 míst - vynikající kuchyně - k dispozici kulečníkový stůl - pěkné ubytování ve třech pokojích za přijatelné ceny 2 lůžkový pokoj - WC a sprcha na pokoji 3 a 5 lůžkové pokoje - WC a sprcha společné na ...

Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování v soukromí.

Stravování. Ubytování: -dvou, čtyř, pěti a vícelůžkové pokoje -společné WC a sprchy-teplá voda Restaurace-bar-vinárna-taneční parket. Restaurace zahradní-gril. Televize-video-satelit. Hřiště-stolní tenis. Koupání-výlety do Českého ráje. Projížďky na koních-kočárem. Školy v přírodě-školení-svatby.

Provozování Penzionu Tábor, ubytování.

Rodinný penzion - ubytování - krytý bazén, vyhřívaný - sauna je součástí. - svatby, jubilea, podnikové večírky, rauty. - parkoviště opět určené jen pro klienty penzionu. Cena pobytu od 645 Kč s polopenzí (osoba/noc). Děti do 5 let na přistýlce zdarma. Děti do 12 let na přistýlce 50% sleva a nad 12 let na přistýlce 30% sleva. Pes ...

Penzion, ubytování, stravování: -40 lůžek s možností přistýlek -vinárna nedaleko centra možnost vlastního vaření 100 metrů od lyžařského areálu Studenov poskytujeme slevy na vleky parkování u domu pokoje jsou čtyřlůžkové bližšší info vždy na tel. -venkovní bazén.

Penzion U Váni - penzion - restaurace

Ubytování v soukromí: - 2 apartmány - 3 - 4 lůžkový pokoj.

Restaurace - Apart Chlum. Restaurace. Apartmá.

Ubytování, penzion: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích.

Ubytování, pension: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny samostatným WC a sprchou. - restaurace, bar