Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, pension. - kapacita 59 lůžek Zajištění mezinárodní i vnitrostátní nákladní silniční dopravy.

Ubytování, restaurace, stravování. Ubytování: - celoroční provoz - všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí - ubytování je možné sjednat se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo bez stravování. -parkoviště - poloha ve městě – centrum. - Wifi free Restaurace: - celotýdenní provoz – otevřeno od 11.30 hod. ...

Horský penzion s celoročním provozem v Krkonoších. Ubytovací kapacita je 30 míst v tří až šestilůžkových pokojích. K dispozici venkovní vyhřívaný bazén a sauna.

Ubytování. Pension nabízí: -dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastní sprchou a WC.

Ubytování: - celková kapacita čítá 45 lůžek. Pension má k dispozici 4-lůžkové apartmá s WC, koupelnou a televizorem, 3-lůžkové apartmá s WC, koupelnou a televizorem a 9 pokojů s WC a s koupelnou na chodbě.

Ubytování v penzionu v Krkonoších vedle běžeckých tratí, možné i se psem. K dispozici je sauna, restaurace. Vhodné také pro cykloturistiku.

Penzion. Ubytování v penzionu ve dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. Možnost stravování.

Penzion rodinného typu s vlastní restaurací. - penzion se nachází v bezprostřední blízkosti nové bobové dráhy - 2-3-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - rekreace v domácím prostředí stylové dřevěnice - roubená chalupa, parkoviště, zahrada, venkovní ohniště, gril, letní terasa, TV a satelit v denní místnosti.

Penzion, ubytování: -celkovou kapacita 17 lůžek -ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích vybavených WC, sprchou, fénem. Studio s dvěmi ložnicemi (2+4) pro 6 osob vybavené (WC, sprcha, fén) -společenskou místnost s barem a plně vybavenou kuchyňku (sporák, kávovar, var. konvice, mikrovlnná trouba) s možností vaření ...

Penzion je vybaven u hlavního vchodu recepcí, lyžárnou, restauraci v suterenu budovy, kde jsou zajištěny snídaně (společenskou místností) v suterénu, posezením pro ubytované v apartmánech ve 2. patře a parkovištěm. V 1.p.jsou 2 2lůžkové pokoje (s přistýlkou) a 3 3lůžkové, všechny s balkonem s výhledem na hlavní ulici a sjezdovku. Ve 2.p. jsou ...

Ubytování: - 2, 3, 4 lůžkové pokoje v chatkách s vlastním sociálním zařízením - 4 lůžkové chatky se společným sociálním zařízením - maximální kapacita rekreačního zařízení je cca 100 lůžek

Rodinný pension, penzion. Možnost snídaní. Kuchyňka.

Pension - 25 lůžek. Depandance (budova u penzionu) - 26 lůžek. Všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením. -pobyt i se psem -2x klubovna s TV a satelitem -možnost vaření včetně nádobí a ledniček -dle potřeby možnost přiobjednat snídaně -zamykatelné a oplocené parkování pro auta i kola (v areálu pensionu)

Celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Komfortní vybavení - sociální zařízení (koupelna a WC zvlášť), kuchyň, krb, televize, satelit, parkování u objektu.

Neověřeno. Ubytování. Stravování. Rybaření-pstruhová voda. Turistika, koupání, houbaření.

Penzion, pension: - ubytování Prodej upomínkových předmětů, suvenýrů a nápojů Tel: 481 312 784 Mobil: 724 044 811

Pension Sluníčko: -nabízí kvalitní ubytování v 5ti čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, umyvadlo). -každý pokoj je vybaven barevnou televizí se satelitním příjmem -k dispozici společenská místnost (28 míst k sezení) s televizí (se satelitem) a barem, který je otevřen dle požadavků ...

Samostatný apartmán v patře rodinného domu v malé obci Žlábek na úpatí Kozákova, známého naleziště polodrahokamů. Apartmán nabízí ubytování ve třech ložnicích + obývacím pokoji (celkem 6 lůžek, možné 2-3 přistýlky). Celková plocha 80 m2. K dispozici vybavená kuchyň: kuch. linka, lednička s mrazákem, mikrovlná trouba, el. sporák, kávovar, varná ...

Ubytování: - apartmány pro 2 až 4 osoby, mají obytnou část s ložnicí, vybavený kuchyňský kout, koupelnu, WC, TV se satelitním příjmem a balkon. Apartmány pro 4 osoby mají navíc oddělenou ložnici. - společenská místnost - lyžárna a sušárna - tenisový kurt - venkovní bazén - ohniště.