Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
-Ubytovací služby -Realitní činnost -Pronájem a půjčování věcí movitých -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování technických služeb hostinská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Ubytováná v apartmánech - kapacita 9 osob

Ubytování v soukromí - dvou a třílůžkový pokoj - možnost přistýlky - 2 sociální zařízení - společná kuchyň - parkování na pozemku

Ubytování - plně vybavený apartmán kapacita 12 lůžek

Pepova bouda s.r.o. nabízí: -penzion hotelového typu s celoročním ubytováním: -kapacita 50 lůžek ve 14 pokojích. Restaurace s barem a dětským koutkem.

Rekreační středisko Teslana provozuje penzion: - nabídka ubytování ve 3 až 5 lůžkových pokojích s možností využití vybavené kuchyňky - celková ubytovací kapacita je 18-23 osob - v areálu penzionu je zatravněná plocha s volejbalovým hřištěm.

Pension SPORT poskytuje ubytování: - rodinný penzion ve stylu alpských staveb - celoroční provoz - vlastní rehabilitační zařízení - jídelna, která slouží i jako kulturní místnost s televizí a satelitem. Rehabilitace.

Josef Bár zajišťuje ubytování v soukromí - 2 apartmány/8 - 10 lůžek

Ubytování: - 27 lůžek - 200 - 250 Kč/noc.

Realitní služby. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - vypracování veškerých kupních smluv - právní zastoupení a poradenství pro klienty. Stavební firma. Stavební práce. Úpravy terénu. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - ...

Ubytování v soukromí. Mandlování a praní prádla.

Penzion: - ubytování. Restaurace. Půjčovna horských kol, stolní tenis. Jízdy na koních: - tel.: 603878347.

Apartmá Penzion Relax nabízí ubytování v soukromí.

Penzion Slatina: - penzion s celoročním ubytováním pro rodiny, turisty, školy i účastníky firemních akcí - celková kapacita ubytování 76 osob - 90 osob - pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové.

Iva Senciová poskytuje ubytování v penzionu: - vlastní kapacita penzionu je 8 lůžek.

Penzion U Cimbury je penzion s celoročním ubytováním: - 2x dvoulůžkový pokoj - 2x třílůžkový pokoj.

Ubytování Lipanka: - 7 pokojů, 28 lůžek - bezbariérový výtah, toaleta a sprcha - ohniště, venkovní posezení - školení, kurzy, vzdělávací pobyty - 1x apartmán - herna, pískoviště pro děti.

Penzion u Horáků poskytuje ubytování v okolí horského města Jesenk.

Penzion a Restaurace Na Kovárně poskytuje ubytování v penzionu.

Penzion Rejvíz poskytuje ubytování - 100 lůžek včetně sociálního zařízení. K dispozici restaurace.