Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - dvojlůžkové a trojlůžkové pokoje

Chata - dvou a čtyřlůžkové pokoje

Pension Na Hradbách -penzion -provoz celoročně -pokoje: 10 lůžka -2/2 na pokoji sprcha, umyvadlo, WC -2/3 na pokoji sprcha, umyvadlo, WC na pokoji televize, satelit, lednice -penzion nemá restauraci -parkování v placené zóně nebo na přilehlých parkovištích -pes povolen.

Penzion Na Hradě - nekuřácký - 2 - 8 lůžkové pokoje - možnost snídaní - vinný sklípek

Ubytování v Penzionu Na Kiosku: - penzion - kapacita 12 osob + přistýlky - 1-3 lůžkové pokoje - každý pokoj má sociální zařízení - parkování na oploceném parkovišti - restaurace s kapacitou 45 míst - salonek s kapacitou 25 míst.

Rekreační středisko Sycherák - Chatky - kapacita 56 míst - 10 chatek po 4 lůžkách - 16 lůžek na dvojchatkách Penzion - kapacita 20 míst - 10 pokojů po 2 lůžkách Restaurace - kapacita 60 míst

Pension U Jakuba poskytuje ubytování: - penzion - 4 studioapartmá - 1 podkrovní apartmán.

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Apartmány u Horáků nabízí ubytování včetně restaurace.

Ubytování Císařová Věra poskytuje ubytování.

Penzion U Cyrila a Metoděje nabízí ubytování: - samostatný jednopokojový byt v druhém poschodí rodinného domu - vybaven dvěma lůžky a přistýlkou - v bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň a šatna - možnost parkování v zahradě -v přízemí je 1+kk -dvě lůžka i s gaučem pro 2 osoby.

PENZION KŘELOV: - penzion se nachází 5km od centra Olomouce - celoroční provoz - ceny -1/1 500, -Kč bez snídaně -1/2 900, -Kč bez snídaně -1/3 1100, -Kč bez snídaně - pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV+SAT.

Penzion u Bláhů poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 24 lůžek. Restaurace: - kapacita 120 míst - terasa 100 míst - možnost pořádání oslav, večírků, svateb, firemních akcí - vlastní výroba zákusů - wi-fi - TV, balkon u každého pokoje - hlídáné parkoviště. Cukrárna.

Ubytování v Penzionu Flachs nabízí: -4 dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj, - možnost přistýlky, - pořádání soukromých akcí.

Apartmány Pekin: - ubytování - celková kapacita 12 lůžek - možnost poskytování snídaní, zajištění obědů i večeří.

Ing.Olga Lorencová poskytuje ubytování ve Šternberku.

Penzion Koral nabízí ubytování: - penzion v klidném prostředí - samostatné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové - součástí pokojů je koupelna, WC, TV.

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Společnost RAUTY s.r.o. provozuje výrobnu lahůdek U Labužníka: - saláty - obložené mísy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedlíky. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepce, bankety, garden party, firemní večírky, svatby, promoce, společenské akce na klíč. Restaurace Gardenpark Penzion.

Penzion U Sempry poskytuje levné ubytování: -kapacita 102 lůžek -jedno, dvou a tří lůžkové pokoje -pokoje jsou umístěny v buňkách-v jedné buňce dva pokoje, WC, sprcha s umývadlem -na poschodí je společná kuchyňka -v přízemí penzionu je restaurace s letní zahradou -možnost parkování.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovací služby: Výkup, prodej: - starožitnosti.

Minihotel UNO poskytuje ubytování v rodinném penzionu, který poskytuje: - kompletně zařízené bytové jednotky (1+1-aprtmán, 1+kk-studio) - kapacita 4 byty-8 lůžek a možnost 3 přistýlky - snídaně na pokoj, telefonní a faxové služby.

Restaurace a penzion GARNET má: - kapacita pokojů 22 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - malý apartmán 5 lůžek - velký apartmán 5 lůžek - snídaňové menu na objednávku - zvířata povolena - parkování u objektu (el. střeženo) Restaurace: - gurmánské rauty - svatby - promoce - firemní posezení.

Vladan Stebel provozuje restauraci a penzion U Strhaného klempíře.