Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kraličák, s.r.o. provozuje lyžařský areál Králičák a ubytování v penzionu Kraličák. Areál: - Staré Město 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Jana Lorencová poskytuje ubytování: - stylový pension v historickém jádru Olomouce - apartmány pro dvě, tři a čtyři osoby - pes povolen - terasa - parking

Společnost ARCUS FAM s.r.o. poskytuje ubytování pro studenty: -kapacita 12 osob -4 dvoulůžkové pokoje a 2 dvoulůžkové apartmány -společná koupelna a WC pro dva pokoje -kompletně zařízená kuchyň -společenská místnost s jídelnou -zahradní posezení -možnost parkování.

Miloslav Landa provozuje hospůdka s kapacitou 24 míst. Velká plazmová televize - možnost sledování sportovních utkání. Minutková kuchyně, pečená kolena, točené pivo Kozel 11, nealko a alko nápoje, míchané koktejly za lidové ceny V letním období provozujeme venkovní zahrádku s posezením. Možnost pořádání večírků a rodinných oslav. Penzion - ...

Pension VĚŽKA *** poskytuje ubytování v pensionu ***: - celková kapacita 54 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje - restaurace s kapacitou až 80 míst - kavárna, bar a recepce s provozem nonstop - zimní terasa s kapacitou až 120 osob - bezplatné parkování i WiFi - cyklogaráž - certifikace Cyklisté vítáni

Pension Moravia nabízí ubytování: - celková kapacita 10 lůžek - pokoje-jednolůžkový, dvoulůžkový, třílůžkový - každý pokoj má vlastní koupelnu, TV a lednici - zvířata povolena za poplatek.

Společnost Chomout, s.r.o. je pivovar, kde se vyrábí pivo Chomout, služby restaurace a pohostinství.

Hostinec u Havlů s.r.o. poskytuje: - restauraci - salonek pro soukromé i firemní akce - ubytování

Penzion pod vlekem - kapacita 53 osob - zajištění snídaní a polopenze - připojení WIFI - venkovní gril - parkování - přímo u sjezdovky - zajištění wellness.

Apartmány a Ubytování Mlýnice poskytuje: - dvou až sedmilůžkové apartmány - možnost přistýlek - koupelna (sprcha, wc, fén, ručníky) - vybavená kuchyňka - internet, wifi zdarma - parkování v nádvoří zdarma.

Penzion U Sklenářů: - apartmány - pokoje pro studenty - pokoje pro pracující - pokoje pro svatební hosty.

V prostorách pivovaru se nachází Penzion a pivnice VARNA - penzion s restaurací a letní zahrádkou. Zajišťujeme: - minutková kuchyně i denní menu, grilované speciality - pořádání oslav - svatby, promoce, firemní akce.

Pension a restaurant CARUSO má v nabídce: - tuzemské i zahraniční speciality - grilování. Ubytování: - penzion - kapacita 30 míst - hlídané parkoviště.

Penzion a restaurace Gloria: - restaurace - denní menu - ubytování hotelového typu - wifi, tv, přistýlka

Restaurace FOJTSTVÍ je příjemná rodinná restaurace s českou kuchyní v krásném historickém objektu a kapacitou pro 55 osob. Interiér se vyznačuje klenutými stropy a k venkovnímu posezení přímo láká zastřešená pavlač s krásným výhledem do rozlehlé zahrady. V létě také můžete využít venkovní zahrádky a posezení. Pochutnáte si na tradiční české ...

Restaurace u Zedníků se nachází v centru města Velká Bystřice vzdáleném přibližně 7 km od krajského města Olomouce. Cukrárna Galerie: - tel.: 603 811 720 Penzion Morava: - Velká Bystřice, Týnecká 788 - tel.: 603 811 722

Tereza Zlámalová nabízí ubytování v apartmánech v Olomouci.

Společnost JACOBO EUROPE CZ a.s. provozuje hotel s restaurací Archa nacházející se v těsné blízkosti zoo - široký výběr z jídel a nápojů české, moravské i mezinárodní kuchyně - k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Penzion: - ubytování - vhodné pro rodiny s dětmi. Pořádání: - svatby - firemní večírky - rodinné ...

Penzion Pavlík provozuje apartmán s kapacitou až 68 hostů v 23 dvou a více lůžkových pokojích, 5 apartmánech. V penzionu se nachází i dvě restaurace, bowling, stolní tenis a konferenční místnost s dataprojektorem.

Penzion JANZA nabízí ubytování: - 110 lůžek - kabelová tv, wifi internet - dvoulůžkové pokoje - parkoviště.

EKOLINE Invest s.r.o. nabízí ubytovací služby.

Ubytování: - celoročně - celková kapacita 12 osob - 6 dvoulůžkových pokojů - parkoviště v areálu - wifi - 600-900 Kč/pokoj.

Ubytování: - penzion - kapacita 35 lůžek v 11 pokojích - každý pokoj má sociální zařízení - parkoviště na oploceném pozemku - nekuřácká restaurace pro 60 osob - pivnice s kulečníkem pro 40 osob - zvířata povolena.

Služby: - ubytování v podkroví rodinného domu