Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Jiří Šmoldas umožňuje ubytování v apártmanech i dlouhodobě, k dispozici restaurace

Rodinný penzion Bellis nabízí ubytování přímo v historickém jádru města Olomouce. Ubytování v 10 komfortně zařízených pokojích. Ve všech pokojích je hostům k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, televize, varná konvice a koupelna. Přímo v objektu penzionu je kavárna.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby

Ubytování: - pokoje i apartmány - vybavená kuchyně - vhodné pro turisty a větší skupiny - možnost úschovy kol a lyží - v areálu volejbalové hřiště.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Hotel U Dómu nabízí ubytování: - pension *** - pokoje: 18 lůžek - 6 apartmá-1/4, 3/3, 1/2 - hotel nemá restauraci, možnost snídaní - hlídané parkoviště v uzavřeném dvoře.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

Jiří Vyhlídal pronajímá penzion v Nové Vsi v okrese Olomouc: - čtyři dvou až čtyř lůžkové a dva apartmány, - všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - sprchou, WC a umyvadlem, - k dispozici TV+SAT a Wi-Fi, - dvě společenské místnosti a rozlehlá zahrada.

Jana Klemešová: -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Hostinská činnost

Svatopluk Klein poskytuje ubytovací služby.

RNDr. Jiří Köcher zajišťuje ubytování v penzionu.

Jiří Spurný provozuje rodinný penzion - kapacita 10 pokojů a 20 lůžek - snídaně dle dohody

Ubytování - 3 apartmány - 18 dvoulůžkových pokojů - možnost turistiky - restaurace Restaurace - kapacita 75 míst - salónek 40 osob