Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion a Hostinec Na Křížovce
Penzion a Hostinec Na Křížovce se nachází v klidné části malebných Železných hor v okrese Chrudim. Hostům nabízíme příjemné a nikým nerušené ubytování v našem útulném rodinném penzionu. V hostinci můžete ochutnat tradiční českou kuchyni i místní speciality.
Penzion a Hostinec Na Křížovce
Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Nabídka ubytování v penzionu Havelka. Jsme vám k dispozici po celý rok. V zimě můžete přijet na lyže, v létě na turistiku a koupání, cykloturistiku. Nabízíme ubytování v apartmánech s balkonem, kuchyňkou.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Ekofarma, chov: - krávy - ovce - kuřata - husy - kachny - ovocný sad - včelín, včely Ubytování: - chalupa Javorná - penzion Stará Vápenka

Pivovar, výroba: - pivo, piva Restaurace. Ubytování: - penzion

Penzion - kapacita ubytování 3 pokoje dvoulůžkové, 4 pokoje třílůžkové - na pokojích dostupné WiFi připojení k internetu - parkoviště uvnitř statku, v noci uzamčené kola, motocykly v uzamčené garáži - venkovní krb s možností opékání - pergola, hospoda - kapacita 50 míst - bowlingová dvojdráha i pro neubytované

Penzion - ubytování - 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a možností 2 přistýlek v každém pokoji.

Ubytování v apartmánech - 2 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky pro 2 osoby - kuchyňská linka, koupelna.

Apartmány u Volenců - ubytování v soukromí.