Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Rodinný penzion Bednářův dvůr, ideální místo pro firemní a rodinné oslavy, pro rodinnou rekreaci s dětmi dovolenou na kole.

INFORMAČNÍ A TURISTICKÉ CENTRUM: -říjen-duben: Po-Pá:9-12;13-17hod. So:9-12hod. -květen, červen, září: Po-Pá:9-12;13-18hod. So:9-12hod. -červenec-srpen: Po-Pá:9-12;13-18hod. So-Ne:9-12;13-17hod. PŘEDMĚT ČINNOSTI: -veškeré turistické informace -pomoc při výběru vhodného ubytování a stravování -informace o kulturním, společenském a ...

Ubytování v soukromí Restaurace

Ubytování apartmánového typu - kapacita 38 lůžek - privátní pláž - tenisový kurt - dětský koutek - snídaně Nekuřácká restaurace - terasa s výhledem na Lipno

Penzion - kapacita 42 lůžek

Ubytovna: -5 unimobuněk -dvě ložnice po 4 lůžkách -společenská místnost s kuchyňkou s vybavením -tři WC a sprchový kout s teplou vodou -televize, rádio, rychlovarná konvice, lednice a vařič -kempování na oplocené louce ve vlastním stanu či karavanu. Služby: -rožnění selat -orientační cena rožnění selátko cca 30 kg živé váhy přibližně ...

Penzion*** - kapacita 50 lůžek s vlastním sociálním zařízením - ubytování se stravou (snídaně nebo polopenze) - vhodné pro rodinnou rekreaci, skupiny osob, školy v přírodě, svatby, firemní akce, samostatné páry - společenská místnost - uzavřené parkoviště - hřiště pro děti - možnost úschovy lyží a kol - v blízkosti půjčovna lyží ...

Pension BENY. Kapacita ubytování je 15 lůžek v 5 pokojích, kde každý má 3 lůžka. Ubytování v luxusních pokojích s televizí a vlastní koupelnou s WC. K dispozici je bar, salonek vhodný pro uzavřenou společnost (rauty, firemní i soukromé akce). Před penzionem je parkoviště pro osobní vozidla i autobusy.

Ubytování v soukromí - 3 apartmány v bezbariérovém rodinném domě

přerušeno od 24.11.2014 do 31.12.2020. Ubytování v penzionu. Celkem 16 lůžek, k dispozici kuchyňka, společenská místnost, televize, wifi připojení.

Ubytování v rodinném domě se zahradou. -3+1, kapacita 10 lůžek -kuchyň -2x WC, 1x sprcha, 1x vana -možnost stravování nebo vlastní vaření -gril na zahradě -koupání bazén v místě, rybník 500 metrů.

Penzion Marie: -ubytování (rodinný penzion + zahrada) 1x dvojlůžkový pokoj 2x třílůžkový pokoj 1 kuchyně 2 koupelny, 2 WC možnost stravování společenská místnost pro 16 osob TV + satelit parkování v objektu bazén smluvní ceny výběh pro psa 1 garáž. Možný pronájem chat a chalup v okolí Mohelské a Dalešické ...

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje, likéry, víno -nealkoholické nápoje. Provozovna: -ubytování 4 lůžkové pokoje, apartmány -společenská místnost s kulečníkem -venkovní a vnitřní restaurace, bar -společenská místnost (40 míst) vhodné pro školení, podnikové akce aj.

Sídlo firmy. Firma provozuje ubytovací služby v oblasti Vranovské přehrady: -chata u Tří smrčků -chatová osada U Tobogánu -chatová osada U Lesa -penziony Gaudeo -penzion Dyje.

Motorest Penzion - kapacita 15 lůžek - ubytování ve 2 a 3 lůžkových pokojích