Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
ARIANA AZYL. Kategorie: -penzion pro milence s celoročním ubytováním. Vybavení pokojů: -vyhřívaný bazén 4x10m, sauna, solárium, velké akvárium s piraněmi, želvami apod. -veškeré hygienické potřeby a láhev sektu v ceně !

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 dvoulůžkové. Restaurace: -hostinec, hospoda -salonek 25 míst -restaurace 50 míst. Rozvoz pizza tel.:607405040. -menu od 3 druhů -od 65kč

Penzion - kapacita 17 lůžek - pokoje vybavené koupelnou s WC, TV - bezdrátový internet - možno k ubytování přiobjednat snídani

Ubytování, restaurace: -pokoje: -dvoulůžkové-čtyřlůžkové - 35 míst -vlastní sprcha a WC, televize -turistická ubytovna - 27 míst: -2x osmilůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -1x sedmilůžkový pokoj -společné sociální zařízení -apartmány - 2x 4 místa: -vlastní sociální zařízení -televize -vybavená kuchyň -chata - ...

Pronájem apartmánů a pokojů: -ubytování je 24 lůžek -apartmány pro 2 až 6 osob s možností přistýlky, moderní novou kuchyňkou a koupelnou -4 dvojlůžkové a 1 trojlůžkový pokoj -terasa -venkovní posezení s možností grilování -ubytování Masters of rock a Barum Rally.

Ubytování v penzionu u hráze luhačovské přehrady: -6 apartmánů s kuchyňkou, koupelnou, balkónem.

Penzion, ubytování: -ubytování pro cyklisty -TV v pokoji, wifi -Kuchyňka: lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice a možnost zapůjčení vařiče -kulečník, karambol -venkovní posezení na zahrádce s grilováním. Pizzerie a restaurace: -kapacita 30 míst -domácí kuchyně a grilování -salonek pro 14 osob -letní zahradka -velkoplošné ...

Agropenzion - luxusně zařízené pokoje o velikosti 20 - 33 m2 - apartmány o výměře 35 - 50 m2 - všechny pokoje jsou vybaveny TV, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC - apartmány mají navíc vlastní parní saunu - všechny pokoje mají zásuvku pro připojení k internetu pomocí LAN kabelu - ...

Ubytování v penzionu. Služby: - pořádání tenisových turnajů, provoz víceúčelové haly. Amatérská sportovní činnost: - pořádání turnajů - provoz tenisového areálu - trenérská činnost - tenis bar - servis, půjčovna, prodej sport příslušenství - badminton - firemní akce.

Ubytování, penzion na přehradě: - kapacita 32 lidí - 12 dvoulůžkových pokojů - 2 pokoje pro rodinu 4 lůžka - 2lůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - většina pokojů má přístup na balkón - tenisový kurt - tenis, nohejbal či volejbal - lanové centrum - sauna - malá posilovna - ...

Restaurace, bar: - řecká kuchyně. Penzion: - ubytování - 11 dvoulůžkových pokojů - 1 apartmán - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, internet - WIFI připojení, balkonem s terasou a trezorem. Součástí apartmá je i minibar.

Restaurace: -bezbariérová, nekuřácká -kapacita 55 míst ve dvou místnostech -venkovní terasa pro 30 osob, dětský koutek -salonek pro svatby Penzion: -12 lůžek - 3 dvoulůžkové, 2 třílůžkové pokoje -wifi připojení -parkoviště.

Ubytování v penzionu: -13 dvoulůžkových pokojů Vybavení pokojů: -TV, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, kabelové i Wi-Fi -firemní a soukromé akce -svatby, svatební obřady -teambulding.

Restaurace, vinárna: -nekuřácká -svatby, školení, domácí kuchyně Penzion se nachází 4k, od Kroměříže, městské památkové rezervace UNESCO 2km od dálnice D1: -kapacita 100 osob -od 250kč/os. do 1600kč/apartmán -pronájem sál 100, 50, 40 osob -fitness -zahradní restaurace -vhodné pro cykloturistiku.

Rodinný penzion: -5x dvoulůžkový - 1 s možností přistýlky -1x čtyřlůžkový, s vlastní kuchyní -možnost posezení v prostředí vinného sklípku. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení. -TV, rádio, budík, internet. Okolí: -12 tenisových kurtů -hřišť pro plážový volejbal -fotbalové hřiště -koupaliště, aquacentrum -spinning, ...

Penzion Asterix v centru města: - ubytování - kapacita celkem 21 lůžek - dlouhodobé ubytování - salonek pro 25 osob - venkovní posezení s grilem - možnost uzavřené společnosti až pro 40 osob.

Apartmány: - ubytování. K dispozici jsou 3 prostorné apartmány SKY, ESSENCE a REGINA se samostatným vchodem - vhodné pro jednotlivce i celé rodiny (kuchyně, ložnice, obývací pokoj, bezpečnostní trezor, WI-FI internet, samostatné koupelny a WC). Součástí domu: - zahrada, venkovní posezení s grilem - vybavení pro děti i miminka - hřiště ...

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Penzion, ubytování: - 6 dvoulůžkových apartmá - 1 třílůžkové - 1 čtyřlůžkové apartmá se dvěma ložnicemi. Vybavení: - TV, wifi připojení - koupelny jsou vybaveny vanami - některá nadstandardní apartmá jsou vybavena hydromasážními vanami nebo vanami s perličkovou koupelí - možnost ubytování se psy.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

Kategorie: -celoroční ubytování v chatách v areálu Lázně Leopoldov.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním v soukromí. Složení pokojů: -5 dvoulůžkových pokojů, sprchový kout, WC, TV, ústřední topení. Vybavení objektu: -společenská místnost s barem a ledničkou. Vybavení lokality: -parkoviště pro hosty u objektu -možnost garáže pro hosty -nádraží vlak 500 m -nádraží bus MHD 200 m -letiště ...

Penzion: -ubytování: -14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů či apartmány -celkem 23 míst (25 s přistýlkami) Vybavení objektu: -restaurace -konferenční místnost -solárium -kosmetika.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -ubytování v soukromí. Složení pokojů: -2x dvoulůžkový a 1x šestilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, kuchyňka, TV.