Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Služby: -ubytování v rodinném penzionku, nedaleko Třeboně -možnost koupání, rybaření, houbaření, cykloturistika -využití prohlídky města Třeboně, Hluboké nad Vltavou, Českého Krumlova.

Penzion - kapacita 25 lůžek - parkování v objektu - cykloturistika, rybaření, koupání, grilování - dětský koutek - vhodné i pro rodiny s dětmi, pro skupiny přátel Hospůdka s barem Bazén Beachvolejbal

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 45 lůžek -možnost stravování ve vlastní restauraci. Provozování agroturistiky a ekovýroby.

Široká nabídka ubytování v atraktivním prostředí České Kanady bohaté na historické, kulturní a přírodní památky. Penziony jsou zajímavé především pro skupiny, kterým poskytujeme výhodné podmínky a velké slevy. Samozřejmě zaručujeme, že skupina bude mít soukromí a celý objekt plně k dispozici. Podstatnou část objektů zaujímají prostory sloužící ne ...

Služby: -pronájem apartmánů -České Budějovice, Prokišova 3 1x apartmán-4x lůžko, WC, koupelna, WIFI, kuchyňská linka, TV -Hluboká nad Vltavou, Hamry 422 max. 5x lůžko, 2 pokoje, WIFI, WC, koupelna, TV, kuchyňská linka.

Komfortní hotel v centru města. 26 nových pokojů, wifi připojení, nonstop služba recepce. Hotelová restaurace se zimní zahradou, kapacita 60 míst. Pořádáme firemní akce, večírky, slavnostní hostiny (svatby, promoce, maturita), r odinné oslavy atd.

Nabízíme osobně prověřené hotely, penziony, chaty a chalupy pro ubytování a pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách na Šumavě, Lipně, Orlíku a v ostatních rekreačních oblastech ČR. V nabídce jsou i horské hotely, penziony chaty a chalupy pro zimní pobyty. Objednávky on-line.

Hotel. Jižní Čechy. Ubytování: -jednolůžkové pokoje -dvojlůžkové pokoje -4 jednolůžkové pokoje -4 dvoulůžkové pokoje -2 třílůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -všechny pokoje samostané WC, sprchu, TV. Služby: -snídaně Celoroční provoz. Restaurace: -37 míst -salonek 20 míst.

Tříhvězdičkový hotel. Ubytování: -třílůžkové pokoje -jeden čtyřlůžkový pokoj -36 pokojů -7 pokojů bezbariérových -celkem 76 lůžek. -parkování pro hosty v uzavřeném prostoru -5 minut pěšky od centra -mimo hlavní silnice–klidné místo Stravování celodenní, celoroční provoz: -směnárna -restaurace-60 míst. -prakování pro ...

Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.

Pokud plánujete navštívit centrum města České Budějovice a budete potřebovat ubytování, je zde pro Vás Apartmán penzion České Budějovice: -příjemné a komfortní ubytování v centru města v apartmánech o velikosti 20 až 40m2 za ceny, které jsou jinde běžné za pouhý dvoulůžkový pokoj.

Penzion Anita Vranov nad Dyjí poskytuje ubytování se snídaní ve Vranově nad Dyjí v pokojích s vlastním sociálním zařízením. V uzavřeném areálu je k dispozici venkovní plavecký bazén, tenisový kurt a parkoviště. WIFI internet na všech pokojích.

Penzion: -ubytování -dvou, tří, pětilůžkové pokoje s příslušenstvím s možností přistýlky -restaurace, vinárna -možno platit platební kartou -WI-FI -možnost firemních akcí, svatby, rauty, oslavy.

Hotel: -ubytování -21 dvoulůžkových, 1 třílůžkový pokoj, 3 apartmány -pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a televizí vč. satelitu -restaurace s barem -tropické atrium -možnost pořádání oslav, firemních večírků a prezentací -2 oddělené salonky -WI-FI -PC na recepci k vonému užití.

Penzion: -centrum, hl. náměstí 400 m, Metropol 400 m, Země živitelka 700 m, sportovní zařízení do 400 m, aréna 100 m, Hluboká golf 8 km, Český Krumlov 25 km, Třeboň 25 km, Temelín 25 km -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s příslušenstvím, TV/SAT, vysokorychlostním internetem -parkování u penzionu.

V rámci relaxační a regenerační péče jsme ve svém komplexním přístupu zcela ojedinělý projekt v péči o zdraví a krásu. Lázeňské centrum se pyšní nejen luxusním 5-ti hvězdičkovým hotelem, ale také veškerým komfortem Fitness, Wellness & Balneo služeb, které by mělo moderní wellness centrum nabízet. Můžete se tedy sami přesvědčit, že naše lázeňské ...

Hotel: -ubytování - hotel s celkovou kapacitou 52 lůžek -ubytování - hostel s kaapcitou 31 lůžek -ubytování - bungalov (pro 5 osob) -stravování -venkovní bazén -sál pro přednášky, školení, svatby

Penzion: -ubytování -6x dvoulůžkové pokoje -centrum Českých Budějovic -WI-FI, TV, WC, sprcha -stravování -parkování v areálu.

Penzion: -ubytování -posezení u grilu -parkovné v ceně -WI-FI zdarma -parkování i pro dodávky -rodinný penzion pro 10 osob -200m vzdálená cyklostezka -za penzionem Přírodní rezervace Vrbenské rybníky.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Rodinný hotel: -26 lůžek, 12 pokojů -Apartmá 140 m2 -Cena od 980, - do 1540, -Kč -Vzdálenost od centra do 10 min.pěšky -parkování v uzavřeném dvoře -internet na pokojích -stravování pro hosty -snídaně formou švédského stolu Příjemné prostředí a obsluha.

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).