Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Autokemp, camping. Ubytování, celkem 260 lůžek. Chatky dvou až čtyřlůžka. Volná plocha pro stanování a karavany 150 míst. Společné sociální zařízení. Stravování vlastní i restaurace. V místě minigolf, rybník, volejbalové hřiště. Koupání, lesy, houbaření. V dosahu: -tenisové kurty, lanový park. -kulturní památky-Státní zámek Hluboká nad ...

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Penzion: -ubytování s kapacitou 5 lůžek -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením -kdispozici terasa a zahrada s venkovním krbem.

Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Penzion: -ubytování -restaurace -bar -svatby -škola v přírodě.

Ubytovna: -40 lůžek -společné sociální zařízení -kuchyňka a společenská místnost k dispozici.

Provoz tenisového areálu se třemi kurty a halou. Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a rodinném apartmá.

Penzion: -pohodlné ubytování pro celkem 50 osob ve dvou a tří lůžkových pokojích a apartmánech -restaurace -salonek -půjčovna horských kol a sportovních potřeb -rybolov na rybníku Štilec -parkování zajištěno na uzamykatelném parkovišti, garážích.

Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Nově otevřený Penzion U Štoly nabízí celoroční ubytování v klidném prostředí obce Úsilné, která se nachází 6 km severně od Českých Budějovic. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi. Kavárna U Štoly Vás zve k příjemnému posezení v Úsilném, v nekuřáckém prostředí s dětským koutkem a venkovním sezením.

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.

Penuion: -ubytování -restaurace -cykloturistika, možnost koupání.

Hotel: -ubytování jednotlivců i skupin -restaurace -skupinové stravování -směnárna -parkoviště garáže v objektu -salonek -konferenční prostor -rauty, oslavy, svatby, firemní jednání.

Ubytování - kapacita 3 lůžka + přistýlka