Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Pension-penzion: -ubytování ve dvou čtyřlůžkových a třech dvoulůžkových pokojích -jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem, TV, SAT, internetové připojení přes Wifi -stravování v sousedních restauracích.

Ubytování: -dvoulůžkovýpokoj se sociálním zařízením.

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Pension Inge: -2 budovy umístěné na břehu řeky Vltavy s výhledem na vyšebrodský klášter -ubytování v 7 pokojích s celkovou kapacitou 23 osob -pokoje jsou vybaveny ledničkou a TV SAT -pension je vhodný jak pro vodáky, rybáře nebo cyklisty, tak pro rodiny s dětmi -půjčovna kánoí a raftů.

Penzion umístěn v historickém jádru města Český Krumlov: -kapacita ubytování -8 pokojů (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové) -možnost ubytování psů -salonek -WIFI připojení -uzamykatelné parkoviště.

Hotel: -ubytování -116 míst ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích -restaurace -pěší i cykloturistika, koupání, houbaření, rybolov, v zimě lyžařské sporty -parkoviště v areálu.

Penzion: -ubytování -prostorné a moderně zařízené apartmány pro 1 až 3 osoby s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením rádiem, tv, kuchyňským koutem a chladničkou -zdarma samostatné vyhrazené parkovací stání přímo v areálu nebo garáž k pronájmu.

Ubytování: -v soukromí ve 2 pokojích se společenskou místností, kuchyňkou a sociálním zařízením -možnost půjčení kol -posezení na terase.

Penzion - kapacita dva dvoulůžkové pokoje vhodné pro rodinu s dětmi - v okolí možnost širokého sportovního vyžití u přehrady Lipno

Aparmá JAKUB - kapacita 4 lůžka a1 přistýlka - obytná kuchyně - sociální zařízení - balkon - WIFI připojeníapartmá KAROLÍNKA - kapacita 4 lůžka a1 přistýlka - obytná kuchyně - sociální zařízení - WIFI připojenírelaxační apartmá - kapacita 4 lůžka - koupelna v přízemí

Zakázková výroba - pergoly Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek Zakázková výroba - nábytek (židle, stoly, komody, ...) Zakázková výroba - zahradní nábytek Ubytovna - vícelůžkové pokoje s televizí, kuchyňkou, lednicí, WC a prádelnou Zakázková výroba - schodiště - ploty Zakázková výroba - ...