Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování v soukromí - samostaný objekt v zahradě rodinného domu s vlastním vchodem a možností parkování - pro jednotlivce, pár nebo skupinu až 5 osob - za příplatek je možno objednat snídani

Penzion: -ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích -kapacita 21 lůžek -snídaně, polopenze, plná penze -WI-FI -fitness -TV -sociální zařízení na pokojích.

Penzion - kapacita 14 míst - na pokojích vlastní sociální zařízení - WI - FI, TV - možnost půjčení raftových člunů - restaurace i pro veřejnost - salonek pro uzavřenou společnost - možnost pořádání večírků, svateb, oslav narozenin, firemních večírků, součástí jsou i rauty Restaurace i PRO ...

Penzion, ubytovaní: -16 lůžek -třílůžkové a dvoulůžkové pokoje -koupelna, WC -restaurace -firemní oslavy, recepce, rauty -svatby, večírky.

Penzion - kapacita 20 lůžek

Hotel: -ubytování ve 22 vybavených pokojích se 44 lůžky a 9 přistýlkami -pokoje jsou vybaveny veškerým příslušenstvím -restaurace.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a ...

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod