Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion se nachází v jižních Čechách v obci Omlenice. Penzion je ideání pro klidnou rodinnou dovolenou v krásném prostředí. Okolí nabízí výborné podmínky pro cykloturistiku, houbaření, výlety, rybaření a hlavně návštěvy historických pamětihodností jako je Český Krumlov - zámek a otáčivé hlediště (20km), klášter Zlatá Koruna (21km), hrad ...

Služby: - restaurace - salonek (25 míst) - penzion

Chata u Lipna Pronájem rekreační chaty Lipno. Ubytování pro rodiny s dětmi v chatové oblasti Kobylnice, Lipno nad Vltavou.

Autokemp - ubytování v chatkách - stanování - restaurace.

Hotel *** v blízkosti Lipenského jezera: -ubytování -40 pokojů (93 lůžek) -restaurace -bar s krbem -fitness -sauna -půjčovna lodí a horských kol.

Ubytování v soukromí. Přijměte prosím pozvání do příjemných a útulných prostor ubytování v našem rodinném domě. Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma.

Hotel. -ubytování -restaurace -gril terasa -lávový gril -svatby -večírky -školení -prezentace -provoz celoročně.

Dětské tábory na Šumavě Oříšek. Překrásné a klidné prostředí CHKO Šumava. Tábory nabízí Vašim dětem příjemné prožití části prázdnin. Pořádáme i tábor u moře v Bulharsku - Sunny beach camp. Klasické i speciální tábory.

Penzion - celková kapacita ubytování 28 lůžek - 2, 3, 4, 5 a 6ti lůžkové pokoje - pokoje mají vlastní sociální zařízení, připojení k internetu Restaurace - posezení u krbu 45 míst - možnost pořádání oslav, akcí

Služby: - hotel - zprostředkování ubytování v Českém Krumlově v penzionech a hotelech - zprostředkování vyhlídkových plaveb či zapůjčení lodí

Sportovní hala: -hřiště pro futsal, florbal -tenisový kurt -badmintonový kurt -volejbalové hřiště Služby: -ubytovna