Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Hotel: -bytování (dvoulůžkové pokoje, apartmány) -restaurace -sportovní vyžití. -firemní konference, školení -školy v přírodě.

Penzion -ubytování v šesti apartmánech s vlastní sprchou, toaletou a kuchyňským koutem.

Penzion - celoroční ubytování na Lipně - restaurace

Služby: -hotel -restaurace -pivovar -destilérka -lázně

Penzion - ubytování 1 dvoulůžkový, 2 třílůžkové a 1 čtyřlůžkový pokoj - parkování u domu - připojení k internetu - možnost ubytovat domácí zvíře - možnost sportovního vyžití - wellness centrum - sauna

Apartmán - ubytování v soukromí

Kemp, camping - ubytování - chata Chalet, mobilní domy - stanová oblast i pro karavany - restaurace

Služby: -ubytování -ustájení koní -svezení na koni -výuka jízdy na koni -výcvik koní -přeprava koní

Služby: -vodácké tábořiště -restaurace

Rodinný penzion - ubytování v 11 pokojích s koupelnou a WC - jídelna s denním barem a krbem - možnost parkování v objektu.

Ubytování: -hotel Služby: -restaurace -vinárna -kongresový sál

Penzion - ubytování - pětilůžkový apartmán - dvoulůžkový pokoj Restaurace

Hotel**** -ubytování -školení -rodiny s dětmi -skupinová turistika -oslavy, party -letní terasy -restaurace, bar -biliárový salonek -tenisový kurt -vyhřívaný bazén, sauna -dětský koutek

Hotel*** - kapacita ubytování 58 lůžek - 2 až 4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, TV, trezor, telefon - wellness - bazén - solárium - sauna - masáže - kosmetické služby - masáže Restaurace: -80 míst -terasa 30 míst.

Penzion - celková kapacita ubytování je 10 osob, včetně přistýlky - 2 apartmány 2 - 4 lůžkové s možností přistýlky - 2 lůžkový bezbariérový a 3 lůžkový pokoj - restaurace - WIFI připojení k internetu

Penzion - kapacita ubytování 22 lůžek - dvoulůžkové pokoje - apartmány pro 3 - 6 osob se samostatným WC a sprchovým koutem - TV se SAT - vybavená kuchyně - celodenní strava dle domluvy - možnost vlastního vaření - WI - FI připojení k internetu - travnatá plocha pro sportovní využití - sportovní soustředění, školní výlety, školy ...