Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion *** - 35 lůžek - dvou a třílůžkové pokoje - apartmány pro čtyřčlennou rodinu dvou pokoje se společným sociálem - nekuřácké prostředí - domácí zvířátka vítána - vlastní parkoviště - restaurace - půjčovna horských kol a uschování kol - možnosti ustájení koníka - rybaření v našem rybníčku ...

Ubytování v soukromí - kapacita 5 lůžek ve 2 pokojích - vybavená kuchyň - sociální zařízení - barevná televize - dětská postýlka - možnost garážování a ubytování psa

Ubytování v naprostém soukromí v samostatném domečku 4 lůžka, jídelna, kuchyňka, koupelna, WC. WI-FI, TV, základní kuchyňské spotřebiče. Samostatný uzavřený dvůr (jihočeské stavení), k dispozici velká zahrada, ohniště, potok na okraji pozemku.

Stylový rodinný hotel: -ubytování -dvoulůžkové pokoje, možnost přistýlky, se sprchou, WC, telefonem, rádiem, televizí a satelitním přijímačem -apartmá.

Ubytování Jižní Čechy - rodinný Penzion U starýho dubu - nabízí příjemné ubytování v jižních Čechách, vyhřívaný bazén, wellness, masážní a kosmetické studio, restaurace, bar, společenský sál, minigolf, gril, dětské hřiště, rybaření, jizda na koni. Jindřichův Hradec je vzdálen čtyři km.

Nabízíme levné ubytování v rodinném penzionu v blízkosti centra Jindřichova Hradce v Jižních Čechách. Penzion je vhodný pro pracovníky firem i pro rodinnou rekreaci. Penzion Gibbon má kapacitu 18 lůžek.

Penzion: - kapacita 50 míst - 5 dvoulůžkových pokojů - 10 třílůžkových pokojů s možností přistýlky - pokoje mají samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem - společenská místnost - parkoviště - venkovní a vnitřní sportoviště - tenisové kurty - hokejové hřiště - rehabilitační a rekondiční linka - chladicí ...

Penzion: -ubytování ve třech 2lůžkových pokojích s TV -možnost plnohodnotné přistýlky -společná kuchyň, koupelna, WC -venkovní posezení s grilem a ohništěm -garáž -místa k parkování.

Penzion: -ubytování -restaurace s venkovním posezením a grilem. Svatby, školení, firemní akce. Hostely, půjčovna lodí, cykloturistika

Penzion: - dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím

Penzion ** - kapacita 20 lůžek - jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - WIFI připojení k internetu - úschovna kol - možnost grilování - parkování u penzionu - posilovna jen pro hosty - snídaně po domluvě - vybavená kuchyňka, jídelna - menší skupiny škol, ...

Penzion: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s přistýlkou a apartmány - sociálním zařízením, TV a rychlovarnou konvicí - každý pokoj má samostatný vchod - snídaně formou švédských stolů - parkoviště.

Penzion: - ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s balkony - dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky - pokoje vybavené televizorem, chladničkou a telefonem - možnost pořádání akcí - koupele - masáže - sauna - fyzioterapie - turistika - cykloturistika.

Penzion: - pokoje s vlastním sociálním zařízením - parkování u objektu - úschova kol v uzamykatelné garáži.

Penzion v centru Třeboně, nabízí ubytování v 11-ti dvoulůžkových a 1 jednolůžkovém pokoji pro turisty i pacienty s příspěvkovou lázeňskou péčí

Nekuřácké ubytování : - 2, 3 a 4lůžkový pokoj s možností přistýlky - 4lůžkový apartmán s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště - WIFI internet.

Penzion -kapacita 25 osob -WIFI připojení k internetu -parkoviště -zahradní posezení -hostinec -pivnice kapacita 24 míst -salónek kapacita 50 osob.

Moderní ubytovací zařízení nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

Penzion Mlýn: -novostavba hotelového typu vybudovaná na základech bývalého mlýna -je součástí rodinné farmy na samotě v údolí mezi obcemi Zahrádky a Domašín na Dvoreckém potoce, v jižní části Českomoravské vysočiny, na okraji masivu nejvyššího vrcholu Javořice. Ubytování: -nabízí rodinnou rekreaci, pobyty kolektivům a ...

Penzion: -ubytování -5 pokojů se samostatným příslušenstvím -společenská místnost -terasa pro 17 osob -zahrada -garáž -polopenze.

Penzion -ubytování v pokojích s kompletním vybavením -stylová krčma a kavárna -úschovna a půjčovna kol.

Služby: -ubytování v Jižních Čechách poblíž Třeboně v malebné vesničce Domanín -výlety -město Třeboň -zámek Hluboká -ZOO Hluboká -Český Krumlov -rybaření, houbaření, cykloturistika.