Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Výroba, prodej: -keramika -dárkové předměty. Ubytování.

Penzion u Radnice se nachází v centru královského města Lomnice nad Lužnicí, pouhých 8 km od Třeboně. V blízkém okolí najdete spoustu kulturních a přírodních zajímavostí. Náš penzion je jedinečný. Využijete všech výhod malebného jihočeského městečka. Ubytování najdete uprostřed krásné třeboňské krajiny.Ubytovací služby v CHKO Třeboňsko Ráj pro ...

Penzion. Ubytování: -apartmán -dvoulůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení -pivnice Hubert -bistro Tipsport -cykloturistika.

Ubytování v penzionu s 11 pokoji pro 30 lidí, v pokojích se sociálním zařízením v oblasti Česká Kanada. Okolní příroda vhodná pro cykloturistiku, houbaření, rybaření. V místě golfové hřiště. Mimo letní sezonu možnost uspořádání školení, oslav, večírků.

Služby: -ubytování ve čtyřlůžkových chatkách -restaurace.

Penzion. Ubytování: -14 dvou, třílůžkových pokojů -společné sociální zařízení -čtyřlůžkové apartmány. Restaurace: -50 míst. Služby: -výuka jízdy na koni pro začátečníky, vyjížďky do okolí pro pokročilé -půjčovna horských kol a uschování kol Vašich -ubytování také vašich domácích zvířátek za předpokladu čistoty a ...

Rybolov zdarma v tomto rybníku je povolen klientům ubytovaným v objektech Strmilovského šachového klubu po dobu jejich pobytu nebo pro sponzory Strmilovského šachového klubu. U rybníka je tábořiště s maringotkou, ohniště a místo k zaparkování auta.

Penzion: -ubytování pro 20 osob v 5 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, televizí, ledničkou a terasou.

Ubytování, chalupa: -celková kapacita objektu je 14 lůžek na čtyřech pokojích s možností přistýlky -pokoj 1 -manželská postel, sklopná sedací souprava -pokoj 2 -2 samostatná lůžka dvoulůžkový gauč -pokoj 3 -2 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč -pokoj 4 -3 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč ...

Penzion ALEXSPORT. Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion ...

Penzion: -ubytování. Celroční dvou i jednolůžkové pokoje, připojení WIFI, úschovna kol. Nekuřácký penzion.

Penzion-ubytování: -24 lůžek -2-3lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení -snídaně -televize, rádio -posezení u krbu -minibar -parkování v objektu -půjčovna kol a tenisových raket -zajímavá dovolená na jachtě

Rodinný penzion: -ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením.

Penzion. Ubytování: -36 lůžek v jedno až čtyřlůžkových pokojích-vlastní sociální zařízení Restaurace. Zahradní posezení.

Ubytování v soukromí. Celoročně. K vybavení pokojů patří TVrádio, chladnička.Možnost vlastního stravování.

Nabízíme možnost rekreace či ubytování v bývalé zemědělské usedlosti nedaleko Jindřichova Hradce (7km) v blízkosti lesa a řeky Nežárky. Ideální pro cykloturistické výlety po Jindřichohradecku a okolí. V okolí mnoho rybníků, nedaleko lázeňské město Třeboň a hraniční přechody do Rakouska ( Nová Bystřice, Halámky ). Možnost parkování, úschovy ...

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Penzion: -ubytování ve 2 apartmá a 2 dvoulůžkových 1 jednolůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je bazén.

Nabídka celoročního ubytování v rybníkářské oblasti v dosahu šesti golfových hřišť a cyklistických stezek. 4 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj, grilování, sauna, vířivý bazén, klasické masáže 2 apartmány s kuchyňkou, 1 apartmán bez kuchyňky 5 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením a klimatizací. Celodenní restaurace.

Penzion: -ubytování v penzionu -k dispozici je 22 pokojů s vlastním sociálním zařízením a TV místnost -možnost zajištění stravování.

Penzion-ubytování: -2-3lůžkové pokoje s přistýlkou, vlastní sociální zařízení -kapacita 20 osob -možnost snídaní i samostatného vaření.