Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion: -rekreační ubytování v příjemném prostředí nového domu -kuchyňka, venkovní krb -možnost koupání, turistika, cykloturistika, rybolov -parkování uvnitř areálu.

Veřejné vodácké tábořiště. Ubytování v kempu: -k dispozici jsou stany, karavany, 2 čtyřlůžkové chatky -parkoviště -sprchy -možnost půjčení lodí.

Služby: -pension, apartmány a restaurace -kapacita ubytování 26 lůžek -rybolov, cykloturistika, památky.

Ubytování: - pokoje 2 x 2 lůžko 1 x 3 lůžko 1 x 4 lůžko -možnost přistýlky -kuchyně vlastní vchod -zahrada, gril -rybaření -jízda na koni -parkoviště, úschovna kol.

Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika -houbaření.

Penzion-oblast České Kanady. Ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje se sprchou a společným wc, televizorem, wifi -1 šestilůžkový pokoj se sociálním zařízením a televizorem, wifi -5 třílůžkových pokojů se sociálním zařízením a televizorem, wifi -možnost ubytování se psy* s poplatkem Volitelné stravování, celoroční provoz. Možnosti: ...

Penzion. Ubytování. K vybavení pokojů patří rozhlas, chladnička.

Penzion. Ubytování: -8 apartmánů s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením -rekreace přímo v přírodě-lesy, louky -dětské hřiště -posezení u ohniště -půjčovna horských kol -v blízkosti rybník Komorník-koupání.

Nabídka ubytování v penzionu hotelového typu v historickém centru města Jindřichův Hradec v Jižních Čechách. Provoz restaurace, letní zahrádky a kavárny s vynikající gastronomií. Pořádáme svatby, firemní akce, večírky, rauty, svatební hostiny a promoce. Penzion disponuje 13 pokoji s vlastním soc. zařízením, TV a internetem, nachází se přímo nad ...

Ubytování v soukromí: -částečně přestavěná zemědělská usedlost -pronajímáme zařízený byt 3 + 1 s balkónem, dvěma ložnicemi (3 a 3 lůžka), kuchyní a příslušenstvím -k dispozici je zahrada s ohništěm -v okolí je množství turistických i cykloturistických tras. Najdete nás v malé vesničce Světlá pod Javořicí, 6 km od obce Studená na ...

Rekreační středisko Pasáž. Ubytování.

Autokemp, autocamp, kemp, camp. Ubytování: -na břehu rybníka Hejtman -4lůžkové chatky -elektrické přípojky pro karavany -nové sociální zařízení s teplou vodou -kiosek-občerstvení -půjčovna loděk -otevřeno od 1.5.-31.10.

Penzion: -ubytování v šesti dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojích.

Služby: -ubytování s kapacitou 16 lůžek ve 4 apartmánech. K dispozici kuchyňka a společenská místnost.

Camping-kemping-camp-kemp. Nabídka ubytování v bezbariérovém kempu ve stanech, chatkách nebo karavanech. K dispozici jsou sprchy s teplou vodou. Okolí přeje turistice a sportu.

Rekreační středisko: -ubytování v patrových pětilůžkových dřevěných chatách -turistika, cykloturistika, plavání, windsurfing, tenis

Penzion - dvoulůžkové apartmány a jeden bezbariérový - nelze ubytovat domácí zvířata

Penzion - 3 čtyřlůžkové apartmány s vlastní koupelnou, WC a kuchyňkou, součástí vybavení je mikrovlná trouba, lednice, varná konvice, rádio, TV, možnost dovybavení klimatizací - 1 čtyřlůžkový apartmán s vlastní koupelnou, WC a kuchyňkou, 2 samostatné ložnice, součástí vybavení je mikrovlná trouba, lednice, varná konvice, rádio, TV - ...

Ubytování - kapacita 6 lůžek - parkoviště - úschovna kol