Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Služby: - sportovně rekreační areál - ubytování - prostorný domek s velkou terasou - chalupa

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Ubytování. 4x rodinný apartmán 4-5 lůžek, dvoupokojový 4 lůžkový apartmán, jednopakojový 2 lůžkový apartmán a třípokojový VIP 4 lůžkový apartmán. Kapacita lůžek 26 + 4 přistýlky. Statek U Lišky, najdete nedaleko Jindřichova Hradce. Obklopuje ho klidná krajina jižních Čech. Původně zemědělskou usedlost jsme na jaře roku 2010 kompletně ...

Ubytování, služby: - camp, autokemp - chatky

Služby: - ubytování v jednolůžkových či dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím.

Ubytování, služby: - rekreační zařízení - chatky

Činnost: - chovatelská stanice plemeno Basenji Služby: - pronájem chalupy

Penzion - 3 dvojlůžkové pokoje společná kuchyňka s lednicí, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a kávovarem - 1 trojlůžkový pokoj s možností přístýlky - pronájem parkování - venkovní posezení