Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Penzion Na Kopečku: -ubytování ve dvou objektech -úschova kol -parkování v zahradě domu.

Penzion a lazebna Bílý jednorožec. Ubytování: - pension Wellness centrum.

Apartmány Na Staré poště. Ubytování. Apartmán 1, 3+1 -hala -pokoj (TV, pohovka, truhla) -ložnice (3 postele, skříň) -kuchyně (kompletní vybavení, sporák, lednička, kávovar, varná konvice, mikrovlnná trouba) -koupelna (sprchový kout, WC) -parkoviště + kolárna -připojení k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyně (kompletní ...

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích -restaurace -k dispozici je areál s pláží, parkovištěm a úschovnou kol.

Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Hotel, ubytování: -23 pokojů, 48 lůžek -sprcha a WC -hotelový výtah je k dispozici -restaurace -50 míst -salonek -20 míst -terasa -26 míst -letní zahrádka -40 míst.

Motel. Ubytování: -56 lůžek -25 pokojů -i bezbariérové -vlastní sociální zařízení, televize, telefon -restaurace.

Nabízíme ubytování v blízkosti jezera. Turistická ubytovna.

Ubytování: - penzion - kapacita 30 lůžek: - dvoulůžkové až šestilůžkové apartmány s kuchyňkou, koupelnou se sprchou a WC. Součástí vybavení penzionu je i půjčovna kol. Umístění penzionu nabízí široké možnosti pro pěší turistitku i cykloturistiku. Pro rybáře je možné zajistit povolenky.