Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Tělovýchovná jednota: -ubytování v chatkách -provoz zimního stadionu -provoz sportovní haly.

Služby: -autokempink -rekreace -ubytování.

Motel: -ubytování -stravování -vinárna -směnárna.

Penzion, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -2 čtyřlůžková apartmá -sociálním zařízení, telefon, televize, rádio a minibar -v ceně pokoje je zahrnuta snídaně -společenská místnost s barem -sauna, masáže -v letních měsících posezení na zahradě s ohništěm -parkoviště. Pension se nachází v centru ...

Maloobchod, prodej: -bylinky -široký výběr čajů -sirupy, likéry -kosmetické přípravky. Penzion, ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -WC, sprcha, TV, snídaně.

Penzion, ubytování: -7 lůžek -třílůžkový apartmán -WC, sprcha, lednička, vařič, TV, SAT -jednolůžkový pokoj -třílůžkový pokoj -WC, sprcha -terasa, gril, parkoviště. Ubytování v centru města, ideální zázemí pro výpravy do nedalekých lesů, k rybníkům nebo po rozmanitých uličkách středověkého města.

Služby: -ubytování -restaurace -salonek.

Penzion: -ubytování ve vile Elektra se stoletou tradicí, atmosféry 1.republiky -příjemná kuchyně, kavárna s důrazem na domácí a českou kvalitu jídla a zákusků -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo v rodinných apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, LCD televizorem, možnost ...

Penzion: -ubytování -18 lůžek -možnost stravování -minigolf -bazén krytý -stolní tenis.

Ubytování: -chaty pro rodinnou rekreaci pro 12 osob. -k dispozici ohniště, gril, kuželky, kriket.

Turistická ubytovna: -umístění ve sportovním areálu -celková kapacita 65 lůžek ve 3 až 4-lůžkových pokojích -společné sociální zařízení s teplou vodou na chodbách -centrální vytápění.

Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Služby: -ubytování -restaurace -kavárna. Penzion se nachází v centru Tábora.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových i třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je café bar a vinný sklípek -ubytování v centru Tábora.

Ubytování v penzionu. Nabízíme Vám dva plně zařízené dvoupokojové byty s vybavenou kuchyní a terasou v klidné části Tábora. Počet lůžek v každém apartmá: ložnice 2; pokojík 1; obývák nouzově 2. Byt a terasa mají výhled na zahrady a okolní rodinné domy a vilky.

Služby: -hotel -ubytování -restaurace -vinárna. Vybavení objektu: -sejf -půjčovna sportovních potřeb -možnost praní -satelit.

Ubytování penzion: - ubytování 12 lůžek / pokoje s příslušenstvím - možnost snídaně, obědy a večeře v nedaleké restaraci - uzavřené parkování - internet, wifi - kulečník - dle požadavků klientů lze zajistit půjčení kánoí, horských kol.

Služby: -ubytování v penzionu -kapacita 16 lůžek -možnost parkování v objektu.

Penzion: -ubytování v centru města v pokojích i apartmánech -k dispozici koupelna a WC, kuchyňka, lednice, TV, SAT a WIFI.

Pension Hůrka, celoroční provoz: -parkoviště u objektu -kapacita 50 míst -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -jeden apartmán -možnost snídaně v objektu -na požádání zajištění stravování.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Služby: -celoroční ubytování (14 pokojů) ; vhodné pro různé pracovní skupiny a letní tábory -k dispozici klubovna a učebna -automatizovaná kuželna -kuchyňka pro vlastní vyváření -možno zajistit i výhodné celodenní stravování pro "školy v přírodě" -výrazné slevy při dlouhodobých pronájmech.